Bøger / skønlitteratur / roman

Fucked : krimi


Beskrivelse


Krimi. En kvinde findes mishandlet og brutalt myrdet i Helsingør. Makkerparret Nynne Quist og Fanny Salomon fra Københavns drabsafdeling bliver sat på sagen. Men snart finder flere voldsomme mord sted.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 28. okt. 2019

Barsk krimi om makkerparret Nynne og Fanny fra drabsafdelingen i København. De bliver sendt til Helsingør for at opklare et brutalt mord på en kvinde. For læsere som holder af krimier.

Sangerinden Anne Linnets debutkrimi. Nynne Quist og Fanny Salomon får til opgave at opklare et særdeles voldsomt mord på en smuk, ung kvinde, som blev voldtaget brutalt, mishandlet, myrdet og smidt på en skovsti. Det fører dem hurtigt til et boligkompleks, hvor den myrdede kvinde deltog i en fest aftenen forinden. Det går op for makkerparret, at noget forfærdeligt er sket til festen, og de får for alvor travlt, da en mand, som også deltog i festen, findes brutalt myrdet med sit lem skåret af.

Det er alt andet end en kedelig krimi, den er ikke for sarte sjæle. Dialogerne fungerer ikke helt optimalt og sproget flyder ikke så godt.

Til sammenligning kan anbefales Sara Blædels forfatterskab samt Elsebeth Egholm og Gretelise Holm.


Berlingske tidende

d. 12. nov. 2019

af

af

Birgitte Borup

d. 12. nov. 2019


Politiken

d. 12. nov. 2019

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 12. nov. 2019


Jyllands-posten

d. 15. nov. 2019

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 15. nov. 2019