Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Frygt grækeres gaver


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

381 sider

Udgivet

2018

Ophav

Philip Kerr(forfatter)

Ole Steen Hansen(oversætter)
Genre og formroman, romaner, krimi
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Krimi. I 1957 lever Bernie Gunther, der nu kalder sig Christoph Ganz et stille liv i München. Han bliver ansat som taksator i et forsikringsselsskab og får en sag, hvor der kræves en usædvanlig stor forsikringssum for et skib, der er gået ned, men sagen er kompliceret


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2018

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 17. okt. 2018

I 1957 arbejder Bernie Gunther som assistent i et lighus, under navnet Christoffer Ganz. 13. del af "Berlin Noir serien". For læsere der godt kan lide en velskrevet intelligent krimi.

Bernie Gunther lever et stille liv med ny identitet i München, som ændres da han bliver ansat som taksator i et forsikringsselskab. Han bliver sendt til Athen, hvor en tysker, Siegfried Witzel, har krævet en stor forsikringssum for sit skib, der er gået ned. Sagen tager en drejning, da Witzel bliver fundet skuddræbt, og historien trækkes tilbage til 1943.

Kerr leverer et godt gedigent sprog, uden nogen dikkedarer, og samtidig med et glimt i øjet. Han tiltrækker uden tvivl læsere, der godt kan lide en god krimi, men som også gerne vil have et historisk perspektiv med hvor virkelige hændelser blandes sammen med fiktionen. Krimien er 13. bind i serien om Bernie Gunther, men kan læses selvstændigt.

Der findes selvfølgelig de 12 forrige bind i serien. Er man til noirdelen har danske Palle Schmidt begået en ganske fin og god krimi noir med Fanden på væggen.


Politiken

d. 13. nov. 2018

af

af

Kim Skotte

d. 13. nov. 2018


Weekendavisen

d. 18. jan. 2019

af

af

Adam Holm

d. 18. jan. 2019Informationer og udgaver

2018

Bog

Philip Kerr

Modtryk, 1. udgave

2018

Ebog

Philip Kerr

Modtryk, 2. udgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Peter Secher Schmidt

Nota

2018

Lydbog (net)

indlæser: Bent Otto Hansen

Modtryk

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Bent Otto Hansen

Modtryk,AV Forlaget Den Grimme Ælling