Gå til indholdFrosne beviser : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

281 sider

Udgivet

2016

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Krimi. En mærkelig virus hærger den vestgrønlandske by Sisimiut. Sika Haslund er vendt hjem til Nuuk og ansat som kommunikationskonsulent. Nu hvirvles hun ind i både damage control og afsløringen af fortidens synder


Anmeldelser (4)


29. apr. 2016

En slem virus hærger den vestgrønlandske by Sisimiut, og myndighederne er bekymrede. Både for borgerne og den kommende turistsæson. Dejlig krimi, specielt til alle, der blot er den mindste smule smittet af kærlighed til Grønland.

Sika Haslund er efter flere år vendt hjem til Grønland og ansat som kommunikationskonsulent for organisationen Go Greenland. Med sig til Nuuk har hun sin 5-årige søn, en stor sorg og ønsket om at finde ro. Hendes første opgave bliver at koordinere presseindsatsen om katastrofen i Sisimiut, hvor en masse mennesker bliver voldsomt syge. Sammen med en læge og journalist begynder Sika at grave dybere i sagen, der har rødder tilbage til 1970'erne. Samtidig dør flere tidligere kommunalt ansatte. Alle tror, det skyldes alderdom, men forsøger en seriemorder at slette spor fra fortiden? Forfatteren har siden 1997 boet og arbejdet i Grønland. Debutroman.

Beskrivelsen af de grønlandske lokaliteter og brugen af mange grønlandske småord er et stort plus for denne ublodige krimi, hvor læseren hele tiden er et skridt foran i opklaringen. En letlæst og hyggelig krimi på trods af det alvorlige emne om forurening af den sårbare grønlandske natur.

Frøken Smillas fornemmelse for sne


Is i blodet


og Is i blodet vil også tiltaler interesserede i GrønlandFrøken Smillas fornemmelse for sne og vil også tiltaler interesserede i GrønlandFrøken Smillas fornemmelse for sne og Is i blodet vil også tiltaler interesserede i Grønland.

Lektørudtalelse

Af

Conni Boll Christensen

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 7. jun. 2016

Politiken

Af

Adam Hannestad

d. 4. nov. 2016

Weekendavisen

Af

Anne Knudsen

d. 10. jun. 2016


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2018

Lydbog (net)

2017

Ebog

2017

Bog

2016

Punktskrift

2016