Bøger / faglitteratur

Fri adgang til kundskabens træ og alle de æbler, man kan spise : en beretning om -


Beskrivelse


Om meditations- og kursuscenteret Tigerens Rede og dets grundlægger Anne Sophie Jørgensen. Giver indblik i Tigerens Redes 20-årige historie og beskriver den kollektive spirituelle proces stedets brugere oplever og der er mange eksempler på personlige udviklingsprocesser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2008

af

af

Camilla Sejerøe

d. 21. apr. 2008

Bogen henvender sig til dem, der interessere sig for spiritualitet og selvudvikling, særligt som det kommer til udtryk på centret "Tigerens Rede" i Gedved. Den er ikke til nybegynderen, man skal have begreberne på plads og der er ingen "anvisninger".

Bogen er skrevet som en række udviklingshistorier, både for enkelte mennesker og for "Tigerens Rede". Sproget er letlæst og godt. Forfatteren har tidligere udgivet bøger om NLP og psykoterapi. Bogens hovedperson, den karismatiske leder af "Tigerens Rede" i Gedved, hedder Anne Sophie (Jørgensen) og har skrevet flere bøger, bl.a Tantra : sex, kærlighed og spiritualitet fra 2004.

Der findes ikke andet om "Tigerens Rede", og de, der har en interesse i stedet vil finde den yderst relevant og spændende. Hvis man leder efter generel information om spirituel udvikling, kam man finde mange andre værker, der vil være bedre.

Fri adgang til kundskabens træ er en meget begejstret beskrivelse af "Tigerens Rede" og i særdeleshed af lederen Anne Sophie. Mange mennesker fortæller passioneret om deres liv og færden på "Tigerens Rede", og om hvor fantastisk Anne Sophie er. Det er garanteret spændende for de implicerede parter, men for alle andre er det en tynd kop te, og beskriver i realiteten ikke, hvordan man opnår spirituel selvudvikling.