Gå til indholdForventningsbaseret klasseledelse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Indføring i metoden forventningsbaseret klasseledelse, der sætter fokus på hvordan man som lærer kan arbejde med tydelige og konkrete forventninger til eleverne og sig selv som lærer og underviser


Anmeldelser (2)


10. nov. 2014

Forventningsbaseret klasseledelse er en metode, der hjælper lærere med deres klasseledelse via tydelige og konkrete forventninger til eleverne samt til underviseren.

Bogens forfattere er begge undervisere og har sammen udviklet metoden i forbindelse med udviklingsforløb om adfærdsledelse i praksis. Bogen udspringer af disse forløb og giver en indføring i, hvordan man som lærer kan lede klasser og arbejde konstruktivt med elevernes adfærd i undervisningen.

Det er en meget overkommelig og velstruktureret bog at læse og den giver mange konkrete, pædagogiske værktøjer til klasseledelse for både erfarne og nyuddannede lærere. Eksemplerne er praksisnære og med grobund i den verden, mange lærere står i, hvilket gør det let for læseren at relatere til værktøjerne og overføre dem til egen undervisningspraksis.

Bogen vil kunne læses i samspil med titler som Det ved vi om læreren som leder af klasser og undervisningsforløb


Klasseledelse i praksis


og Klasseledelse i praksis samt andre udgivelser om klasseledelseBogen vil kunne læses i samspil med titler som Det ved vi om læreren som leder af klasser og undervisningsforløb og samt andre udgivelser om klasseledelseBogen vil kunne læses i samspil med titler som Det ved vi om læreren som leder af klasser og undervisningsforløb og Klasseledelse i praksis samt andre udgivelser om klasseledelse.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Karen Marie Beklar

2015-01-08


Informationer og udgaver

Bog

2014