Gå til indholdFormica rufa : en krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

270 sider

Udgivet

2013

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2013


Beskrivelse


Krimi. Der er et lig i det lokale Skt. Hans bål, og det lokale politi går i gang med opklaringen. Samtidig stikker en ung pige af fra sit opholdssted og en sagsbehandler forsvinder fra sit hjem. Mon det hele hænger sammen? Kriminalassistens Sofie Dieckmann er på sagen


Anmeldelser (1)


17. apr. 2013

Dansk krimi til læsere, der er interesserede i politiarbejde.

Inge Hebsgaard og Anja Korslund er mor og datter og fra Herning. Herning er også der, hvor historierne om kriminalassistent Sofie Dieckmann, udspiller sig. Dette er bog nr. 3 om hende og teamet på politigården i Herning. Historien her handler om et lig, der findes i et Skt. Hans bål, et opholdssted for utilpassede unge, og en sagsbehandler, der får myrekryb. Faktisk begås der flere mord i Herning og omegn mens bogen foregår, og det hele hænger næsten sammen til sidst. Sproget er grundigt, og der forklares meget i forhold til politiarbejdet. Desværre er der en del stavefejl, tegnsætningsproblemer og almindeligt kludder i sproget.

Forfatterparrets sidste bog At dræbe hunden kurerer ikke biddet handlede også om bestialske mord i Herning og omegn, i dette tilfælde understøttet af den russiske mafia. Allan Jagt skriver samme type krimier.

En meget dansk krimi med udgangspunkt i Herning politikreds. Der er en del fokus på politiarbejdet, og på samarbejdet på politigården. Det lidt gammeldags sprog og de mange fejl hæmmer romanen, der kun lige akkurat hænger sammen.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe


Informationer og udgaver

Bog

2013

Ebog

2013