Gå til indholdForklædt til mord


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

370 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. Det lykkedes for en morder i forskellige forklædninger at myrde en række mennesker i Nordsjælland. Da det viser sig at nogle af ofrene har tilknytning til Herlev Hospital, får Marcus Falk og hans team et spor at gå efter


Anmeldelser (1)


14. feb. 2018

9. bog i serien om politikommissær Marcus Falk fra Nordsjællands Politi. En gal seriemorder volder Marcus Falk og hans team store problemer, da han i forskellige forklædninger kidnapper og brutalt myrder en række borgere. For faste læsere af serien.

Da det mishandlede lig af en 37-årig civilingeniør blive fundet, er det kun begyndelsen. Det lykkedes for en duknakket morder i forskellige forklædninger at myrde en række mennesker, fx med kogende vand eller en boremaskine. Da det viser sig at nogle af ofrene har tilknytning til Herlev Hospital, får Marcus Falk og hans team et spor at gå efter.

Der er nogle handlingsmæssige problemer, fx synes morderens motiv slet ikke at stå mål med de brutale mord. Der optræder et væld af personer, men ingen af dem bliver til mere en bifigurer. Fx Marcus Falk selv får man ikke meget andet at vide om, end han har veltrimmede skægstubbe og fylder 50 år sidst i bogen. En sidehistorie om et kræftramt ægtepar står besynderligt løsrevet fra resten af handlingen. De gentagne mord bliver ensformige. Gidslet Lotte finder en jernstang i en krybekælder. Men i næste scene er hun nøgen og fastspændt til en metalstol i stuen. Hendes datter Mia forsvinder ud af handlingen.

Andre krimier med lokalkolorit kan være Pigernes ynde


Natmanden


og Natmanden. "Forklædt til mord" når dog ikke samme niveauAndre krimier med lokalkolorit kan være Pigernes ynde og . "Forklædt til mord" når dog ikke samme niveauAndre krimier med lokalkolorit kan være Pigernes ynde og Natmanden. "Forklædt til mord" når dog ikke samme niveau.

Lektørudtalelse

Af

Jens Rasmussen


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018