Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Forbudte lyster


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

206 sider

Udgivet

2018

Ophav

Marina Anderson(forfatter)

Peter Carstens(oversætter)
Genre og formroman

Beskrivelse


Harriet og Chris tager på bryllupsrejse. Men Chris har en ny film i tankerne, så han inviterer et vennepar og Harriets veninde med på rejsen efter nye seksuelle eventyr


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. okt. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 18. okt. 2018

Da 23-årige Harriet møder den eksperimenterende filminstruktør, Lewis, bliver hun kastet ud i masser af eksperimenterende sex. Ny serie for kvinder, der gerne vil læse bøger med hardcore sexscener.

Filminstruktøren Lewis drømmer om at lave en nyskabende film, hvor alle scenerne først har udspillet sig i virkeligheden, uden at han ved hvordan det ender. Lewis ansætter den sexede Harriet som sekretær for sin berømte filmstjernekone, Rowena. Lewis kender alt til Rowenas sadomasochistiske sex med hendes stedbror, Chris. Da Harriet flytter ind, går der ikke længe før Chris har forført Harriet. Chris' manuskriptforfatter følger det dramatiske spil, som ender med at blive filmhittet "Forbudte hemmeligheder". I efterfølgeren "Forbudte lyster" er Chris og Harriet blevet gift, men Chris vil straks i gang med en ny film. Derfor inviterer han et vennepar og Harriets veninde med på bryllupsrejsen i England. Her bliver der eksperimenteret med masser af sex på kryds og tværs.

Fokus ligger på de meget eksplicitte sexscener, mens den omgivende historie ikke får meget opmærksomhed fra forfatteren. Sexscenerne bliver ofte beskrevet lidt for detaljeret til at de vækker læserens erotiske interesse. Fx "Inderlåret blev presset mod ydersiden af hans ben, inden han førte benet op opad og hvilede knæet...".

Maya Banks skriver erotisk og sexet litteratur, som sætter fantasien i gang.Informationer og udgaver

2018

Bog

Marina Anderson

Turbulenz, 1. udgave

2018

E-bog

Marina Anderson

Turbulenz, 1. udgave

2018

Lydbog (online)

indlæser: Karoline Munksnæs

Turbulenz