Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Flemming Quist Møller

Del af Faktisk!

Beskrivelse


Portræt af tegneren og forfatteren Flemming Quist Møller (f. 1942) med præsentation af nogle af hans bøger.

I samme serie


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. okt. 2014

af

af

Hans-Christian Uth

d. 8. okt. 2014

En lille bog om Cykelmyggen Egons far og nogle af de sjove og vigtige bøger, han har lavet. Bogen kan bruges af 8-10 årige og deres forældre til fornøjelseslæsning. Den kan også anvendes til læsetræning og faglig læsning.

Teksten fortæller kort om Quist Møllers liv, hans arbejde med historierne og lidt om de vigtigste bøger. Illustrationerne er dels fotos af Quist Møller i forskellige aldre, dels tegninger fra bøgerne. Bogen har indholdsfortegnelse, stikordsregister, tidstavle og "vil du vide mere"-afsnit. Bogen har tekst på venstresiderne og illustrationer på højresiderne.

Endnu en fin lille introduktion til en kendt forfatter. Teksten er let at læse, og nogle af de indsatte ordforklaringer er helt overflødige, fordi teksten selv forklarer.

I forlagsserien "Faktisk!" er tidligere udgivet bøger om fx Jakob Martin StridHalfdan RasmussenAstrid Lindgren, Halfdan Rasmussen, Astrid Lindgren og flere andre. Der findes ikke andre lignende bøger om Quist MøllerI forlagsserien "Faktisk!" er tidligere udgivet bøger om fx Jakob Martin Strid, , Astrid Lindgren og flere andre. Der findes ikke andre lignende bøger om Quist MøllerI forlagsserien "Faktisk!" er tidligere udgivet bøger om fx Jakob Martin Strid, Halfdan Rasmussen, og flere andre. Der findes ikke andre lignende bøger om Quist Møller.