Gå til indholdFlaske til baby : modermælk, modermælkserstatning og hjælp til udfordringer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

191 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


Praksisguide med viden om modermælk, modermælkserstatning og hjælp til udfordringer med at give flaske til baby. For nybagte eller kommende forældre, som ønsker at få en god og tryg start med en nyfødt baby


Anmeldelser (1)


12. aug. 2022

Praksisguide med viden om modermælk, modermælkserstatning og hjælp til udfordringer med at give flaske til baby. For nybagte eller kommende forældre, som ønsker at få en god og tryg start med en nyfødt baby.

Forfatter og jordemoder Ditte Bach skriver i disse to bøger om, hvordan man kan give den bedste start til baby. Hvor der i den ene bog er fokus på babys 1. måned, er der i den anden fokus på at give flaske. Bøgernes indhold er praktisk anlagt og funderet på den viden en række jordemødre har indsamlet gennem deres arbejde på et barselshotel. Med overskrifter som "Døgnrytme & mini-rytmer", "Navlestumpen", "Sådan svøber du din baby", "Hormonknopper", "Er det kolik", "Flasker & udstyr - det får du brug for", "Nu får du mad - sådan gør du under måltidet" mv. skriver Bach, at bøgerne sikrer en god start med den nyfødte. Bøgerne er udstyret med faktabokse, fotos og index.

Baby Instituttet startede i 2009 med den mission at give nyfødte og nybagte forældre den bedste start. Bøgerne er del af serien "Den bedste start - sådan gør du trin for trin" og skrevet i et letforståeligt og nærværende sprog. Alt det som potentielle forældre vil være i tvivl om, nysgerrige på eller udfordres af, vil være at finde i bøgerne som formidler elegant. Bøgerne skal ikke nødvendigvis læses kronologisk og begge vil også fungere fint som opslagsværk, hvor man nemt kan komme til viden og redskaber.

Af andre bøger findes : Politikens babybog


Helens bog om amning & flaske


og Helens bog om amning & flaskeAf andre bøger findes : Politikens babybog og Af andre bøger findes : Politikens babybog og Helens bog om amning & flaske.

Lektørudtalelse

Af

Hamide Kara


Informationer og udgaver

Bog

2022