Gå til indholdFarao


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

357 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


I samme serie


Anmeldelser (1)


20. sep. 2017

Tag igen med til et atmosfærefyldt Egypten på faraoernes tid i godt selskab med Wilbur Smiths stærke persongalleri. Her er ikke mindst den tidligere slave og eunuk Taita, som nu er general med succes. En status, der måske ændres, da en ny tyrannisk farao overtager magten. Rent guf for dig som søger en underholdende historisk roman.

I Wilbur Smiths sjette roman iscenesat i det gamle Egypten er Egypten under angreb fra det magtfulde hyksosfolk "fra de østlige vildmarker." Det frygtede nederlag vendes til sejr, da Taitas gamle allierede, den nu magtfulde kong Hurotas, dukker op som en stærk støtte. Taita kan vende tilbage som sejrherre. Men hans gamle ven, farao Tamose, er død og hans ældste søn Uterric Turo er Egyptens nye farao. Han møder Taita med ordene: "Din, din forræderiske slyngel! Du kunne måske narre min far og hele hans hof, men jeg har aldrig stolet på dig. Jeg har altid kunnet gennemskue dine kneb og intriger. Jeg har altid vidst, hvad du var for en. Du er en tvetunget løgnhals, en rænkefuld, ondskabsfuld skurk..." Wilbur Smith (f. 1933) har skrevet 37 romaner, som alle er oversat til dansk.

Spændende og underholdende historisk roman, hvor Wilbur Smith formår at gøre det fremmedartede miljø nærværende og troværdigt.

På niveau med forfattere som Conn Iggulden og Bernhard Cornwell. Christian Jacq skriver også om det gamle Egypten.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2017

Bog

2017

Bog

2017

Ebog

2017

Lydbog (cd-mp3)

2016