Bøger / faglitteratur til børn

Fantastiske skabninger og hvor de findes : mød karaktererne


Beskrivelse


Præsentation af karaktererne fra filmen "Fantastiske skabninger og hvor de findes" om magizoologen Newt Scamanders eventyrlige oplevelser i New York i slutningen af 1920'erne. Newt Scamander optræder i J.K. Rowlings Harry Potter univers som lærebogsforfatter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. nov. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 30. nov. 2016

Flot præsentation af de vigtigste personer i filmen om magizoologen Newt Scamander, som er inspireret af J.K. Rowlings Fantastiske skabninger og hvor de findes. Flot udstyret, skarpe billeder og kort tekst. En bog til dem der har set filmen og er fans af J.K. Rowling og Harry Potter-universet. YA fra 12 år.

Præsentation af figurerne i filmen om magizoologen Newt Scamanders eventyrlige oplevelser i New York i slutningen af 1920'erne. Efter en kort introduktion til handlingen bliver filmens personer præsenteret. De mest centrale figurer beskrives med oplysninger om tøj og ejendele, magiske evner, deres baggrund, relation til andre personer i filmen og afgørende øjeblikke. Andre får en mere kortfattet præsentation. Bogen slutter med bonusmateriale med gengivelse af plakater. Bogens tekst er kortfattet. Der er mange overskrifter og citater fra filmen er fremhævet i gule blokke.

Flot filmprogram med skarpe fotos fra filmen og flotte plakatgengivelser i bonusmaterialet. Giver kortfattede personkarakteristikker, men er mest interessant for dem der kender og har set filmen.

Bogen om Newt Scamander og de andre personer i filmen er inspireret af J.K. Rowlings Fantastiske skabninger og hvor de findesBag kulisserne på Fantastiske skabninger og hvor de findesFantastiske skabninger og hvor de findes. Samtidig med denne udkommer 2 andre bøger om filmen: Fantastiske skabninger - bag kulisserne på og Fantastiske skabninger - kreativiteten bag filmenBogen om Newt Scamander og de andre personer i filmen er inspireret af J.K. Rowlings Fantastiske skabninger og hvor de findes. Samtidig med denne udkommer 2 andre bøger om filmen: Fantastiske skabninger - bag kulisserne på og Fantastiske skabninger - kreativiteten bag filmenBogen om Newt Scamander og de andre personer i filmen er inspireret af J.K. Rowlings . Samtidig med denne udkommer 2 andre bøger om filmen: Fantastiske skabninger - bag kulisserne på og Fantastiske skabninger - kreativiteten bag filmen.