Gå til indholdFans af det umulige liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

360 sider

Udgivet

2015

genre/form

romanOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Mira og Jeremy starter i samme klasse på andet år i high school. Mira har skiftet skole efter et hospitalsophold og Jeremy har brug for en at være på niveau med


Anmeldelser (1)


1. dec. 2015

Fængslende roman for unge fra 15 år om udfordrende venskaber og kærlighed, og om at finde balancen i det besværlige liv.

Mira og Jeremy starter i samme klasse på andet år i high school. Mira har skiftet skole efter et hospitalsophold og Jeremy, den generte enspænder, har brug for en at spejle sig i og sparre med. De to knytter kontakt og Miras bøsseven, Sebby bliver hurtigt draget ind i fællesskabet. Jeremy er klassens kunstnørd og skolens populære kunstlærer, Peter, beder ham træde i karakter og skaffe 10 medlemmer til en kunstklub. Til sin egen overraskelse løser han opgaven og klubben er en realitet med Mira og Sebby som sikre medlemmer. Mira og Sebby har mange ting sammen og Jeremy bliver tiltrukket af alle deres ritualer og hemmeligheder. Jeremy er historiens fortæller og synsvinklen skifter i hvert kapitel.

Bogen giver et fint billede af 3 unge, der hver især tumler med personlige problemer og af livet som ung i en verden fuld af trusler og muligheder. Der er gode personskildringer og fine beskrivelser af venskab, kærlighed og usikkerhed, og af at blive draget ind i en verden af hemmeligheder og ritualer, som er nødvendige for at kunne få tilværelsen til at hænge sammen. Det er forfatterens debutroman og den er oplagt til filmatisering.

Deler tema med Fordelene ved at være en bænkevarmer


Deler tema med Fordelene ved at være en bænkevarmer.

Lektørudtalelse

Af

Lars Larsen


Informationer og udgaver

Ebog

2016

Bog

2015