Gå til indholdFaldende masker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

550 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2019


Anmeldelser (2)


18. okt. 2019

Underholdende krimi med efterforskeren Roland Triel, som jager psykopatiske mordere, og samtidig forsøger at rydde op i sit privatliv. Guf for alle krimilæsere, og et must for dig som allerede sluger serien.

Roland opdager en for ham fremmed og ukendt mand på en serie fotos af sin afdøde hustru. Havde Dorte virkelig en affære, eller er der andre hemmeligheder Roland ikke kender til? Samtidig med at Roland forsøger at finde sandheden bag sin hustrus død, findes en kvinde kvalt i sit hjem. På gerningsstedet finder politifolk overraskende både Rolands jakke og id, og den myrdede kvinde findes kvalt med Rolands slips. Sagen spidser til, da vores efterforsker forsvinder. Og hvilken rolle, om nogen, spiller den psykopatiske seriemorder Inge Renee Jannè mon? Det er sjette krimi med efterforskeren Roland Triel som hovedperson, og sammen med ham er flere af de centrale personer atter med.

Det er et yderst underholdende, spændende og effektivt plot Dennis Jürgensen har skruet sammen. Han er velskrivende som altid, og jeg følger med tilbageholdt åndedræt med, mens Roland forsøger at rede trådene ud i det snørklede mysterium, og måske endda få "maskerne" til at falde.

Kan matche spændingen hos fx Jo Nesbø, og i beskrivelsen af den psykopatiske seriemorder kom jeg til tænke på uhyggen hos fx Thomas Harris.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2019-11-20


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2021

Bog

2020

Bog

2019

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Punktskrift

2020

Ebog

2019