Bøger / faglitteratur

Få succes i netværk - via smalltalk, kropssprog og kultur


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
81 sider: ill.
Udgivet
2008
Ophav

Beskrivelse


Anvisninger på, hvordan man kan at få mest muligt ud af de uformelle netværk, man færdes i - f.eks. ved receptioner, seminarer og kurser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. nov. 2008

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 18. nov. 2008

Bogen er for iværksættere, ledere og medarbejdere i virksomheder, hvor samarbejde og netværk er aktuelt. Alle er klar over at networking er sagen, men for mange er det at tage kontakt til en fremmed person en akavet situation. Bogen vil hjælpe med at gøre det lettere at tage kontakt, føre en ubesværet samtale og afslutte den på en elegant måde.

Forfatteren er kommunikationsrådgiver. Hun videregiver her nogle gode, konkrete råd om, hvordan man kommunikerer, når man netværker. Networking er nemlig sagen, hvis man skal have succes i erhvervslivet. Gode kontakter giver kunder og samarbejdspartnere til gavn for bundlinjen. Men hvordan griber man det an, når man har 2 timer ved fx en reception, som er en god lejlighed til at knytte nye netværkskontakter? Her handler det om kropssprog, smalltalk og kultur. Eller sagt med andre ord sociale kompetencer, og det er netop dem, man får pudset af i denne udmærkede, hurtigt læste og let tilgængelige bog, med mange konkrete råd, observationer og øvelser, som man kan bruge af efter eget behov.

Supplerer Netværk dig til succes, 2006 og Netværk : vejen til magten er feminin!, 2007, som den udbygger med sit særlige fokus på kommunikation og kropssprog.

Praktisk lille bog om at skabe netværkskontakter med særlig vægt på kommunikation bredt set. Det vil i denne sammenhæng sige kropssprog, status, smalltalk og kultur. Bredt anvendelig for medarbejdere på alle niveauer.