Bøger / faglitteratur

Få styr på dit stofskifte : viden, inspiration og konkrete værktøjer til at blive fri for symptomerne ved for højt eller for lavt stofskifte


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
292 sider: ill. (nogle i farver)
Udgivet
2016
Ophav

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2016

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 17. juni 2016

Om ubalance i stofskiftet som forklaring på en lang række af symptomer. 8 trin til at få balance i stofskiftet. For alle, der døjer med for højt eller for lavt stofskifte.

De to forfattere har begge ubalance i stofskiftet. Den ene har for højt, den anden for lavt stofskifte. Ofte bliver folk med ubalance i stofskiftet symptombehandlet for en række følgesygdomme i stedet for at få styr på stofskiftet. Det forsøger forfatterne at gøre opmærksomme på med denne bog. Igennem 8 trin gives der viden, værktøjer og inspiration til at blive symptomfri ved hjælp af livsstilsændringer, fx ved at spise den autoimmune palæo kost, sove ordentligt og dyrke motion. Den ene forfatter er naturopat og der er fokus på mindre medicinering og mere livsstilsændring.

Grundig bog, der trin for trin viser, hvordan man kan blive sine symptomer på for lavt eller for højt stofskifte kvit og få balance i kroppen. Mange illustrationer og overskueligt opbygget, så man kan læse de afsnit, man har behov eller interesse for.

Der er ikke mange bøger om lavt stofskifte på bibliotekerne. I 2014 og 2015 kom følgende to titler Få livet tilbageSådan får du styr på dit stofskifte og Sådan får du styr på dit stofskifteDer er ikke mange bøger om lavt stofskifte på bibliotekerne. I 2014 og 2015 kom følgende to titler Få livet tilbage og .