Gå til indholdEventyrligt vinter og julepynt med H.C. Andersens papirklip


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

58 sider: ill. (nogle i farver) ; 30 cm

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Eventyrligt julehæfte med de fineste jule- og vinterklip inspireret af H.C. Andersens papirklip. For alle, der elsker papirklip og juleklip


Anmeldelser (1)


19. aug. 2020

Eventyrligt julehæfte med de fineste jule- og vinterklip inspireret af H.C. Andersens papirklip. For alle, der elsker papirklip og juleklip.

Forfatterens kærlighed til H.C. Andersens papirklip har mundet ud i denne bog med eventyrligt jule- og vinterklip. H.C. Andersens papirklip er finurlige, fabulerende og vidunderlige små kunstværker, som forfatteren mener er så eventyrlige, at de ville være velegnet som bl.a. julepynt. Papirklippene i bogen kan bruges både til jul og hele vinteren. De er alle holdt i hvidt, men man kan også selv sætte sit præg på dem, fx lade børnene tegne på dem eller pynte dem med glanspapir. Forfatteren giver en kort introduktion til materialer og forklarer, hvordan bogen bruges. Herefter følger motiverne: små og store julekugler, hjerter, kræmmerhuse og juletræspynt.

Enkelt og lettilgængeligt hæfte med masser af motiver. De er lette at gå til og kan laves af af store børn og voksne. Motiverne er tegnet op i fuld størrelse, så de er lette at tegne af. Sværhedsgraden varierer. Illustreret med tydelige farvefotos.

Mere inspiration til papirklip i H.C. Andersens univers kan man få i H.C. Andersen klip


, hvor eventyrene "Svinedrengen", "Fyrtøjet" og "Prinsessen på ærten" er bearbejdet i mange forskellige typer klip, bl.a. uroer og ophæng, kranse, sprællemænd og en hel dukketeaterforestilling med teater, kulisser og stangdukkerMere inspiration til papirklip i H.C. Andersens univers kan man få i H.C. Andersen klip, hvor eventyrene "Svinedrengen", "Fyrtøjet" og "Prinsessen på ærten" er bearbejdet i mange forskellige typer klip, bl.a. uroer og ophæng, kranse, sprællemænd og en hel dukketeaterforestilling med teater, kulisser og stangdukker.

Lektørudtalelse

Af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl


Informationer og udgaver

Bog

2020