Gå til indholdEt mørke iblandt os : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

293 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Krimi. Under kapsejladsen Gotland Rundt findes en mand liggende kneblet og bagbundet på stranden. Samtidig er forholdet mellem Kriminalinspektør Knutas og hans kollega Karin anspændt. Senere findes liget af en kvinde, og jagten ind i mørket begynder


Anmeldelser (3)


18. jun. 2019

Endnu en spændende krimi fra Gotland af Mari Jungstedt til læsere af nordiske krimier.

Under den traditionsrige kapsejlads Gotland Rundt finder nogle af deltagerne en mand liggende kneblet og bagbundet på stranden. Det er samtidig midt i Almedalsugen (samling i og omkring Almedalen i Visby), og liget af en kvinde dukker også op. Samtidig er forholdet mellem Kriminalinspektør Anders Knutas og hans kollega Karin Jacobsen ret anspændt, da de netop (måske) har afsluttet deres forhold, men stadigvæk er tvunget til at arbejde tæt sammen i jagten på morderen. Sporene fører dem ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse, og jagten ind i mørket iblandt os begynder.

Den helt specielle stemning der er i de svenske skærgårdskrimier, fornægter sig heller ikke her. Bogen er spændende og troværdig, og det er som i forfatterens andre Gotland-krimier en bog, hvor siderne vender sig selv. Forfatterens trofaste læsere vil også denne gang få indfriet deres forventninger.

Dette er den fjortende bog i krimiserien med Knutas. Jungstedt kan sammenlignes med sine svenske kollegaer Viveca Sten, Camilla Läckberg og Sofie Sarenbrant.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Rikke Bødker

2019-08-19

Politiken

Af

Sophie Engberg Sonne

d. 13. dec. 2019


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2023

Lydbog (net)

2019

Punktskrift

2022

Bog

2020

Bog

2019

Bog

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019