Gå til indholdÉt kød : erotiske fortællinger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

228 sider

Udgivet

2012

genre/form

novellerOriginaludgave

2012


Beskrivelse


Fantasifulde, drømmeagtige og også hverdagsnære erotiske noveller


Anmeldelser (7)


23. apr. 2012

For læsere af moderne danske noveller og erotisk litteratur. Forsiden formidler bogen tydeligt.

Erotiske fortællinger er altid efterspurgte, og disse kan behage libertinere der foretrækker fantasifuld elegance. Bogens 10 velskrevne noveller er ret forskellige - nogle overrasker, nogle pirrer, nogle er knapt så erotiske som andre. Begæret og fantasien er gennemgående tema, og vi kommer vidt omkring blandt mænd og kvinders oplevelser. Der er en drømmeagtig stemning i teksterne, selv når de går hen og bliver en smule ulækre (alt efter smag, naturligvis), og man tænker lidt over, om det mon bare var en drøm. Som fx i den sære "Duellen", hvor alt er muligt. Rørende er den gamle kvindes oplevelse af sin krop, og næsten smertelig er historien om den umættelige unge pige. K.S. har et ret varieret forfatterskab, Turisthotellet, 2006 er nok den, der kommer nærmest i tone og virkemidler.

Andre kvindelige danske erotiske novellister er Lotte Garbers og Fanny Breathless, men især Nina Malinovski, som med Ellevild, 1999 nok er mere sammenlignelig. Måske også på et lidt højere litterært niveau.

Fantasifulde, drømmeagtige og også hverdagsnære erotiske noveller af dansk forfatter. Nogle fortællinger pirrer mere end andre, nogle er rørende, andre ulækre - der er noget for enhver smag, men overvejende henvender samlingen sig til læsere, der foretrækker det velskrevent elegante, der taler til fantasien. Forsiden rammer utvetydigt stemning og tema.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Birgitte Tindbæk

2012-07-23

Berlingske tidende

Af

Jens Andersen

d. 26. maj. 2012

Jyllands-posten

Af

Katrine Sommer Boysen

d. 22. maj. 2012

Weekendavisen

Af

Leonora Christina Skov

d. 25. maj. 2012

Kristeligt dagblad

Af

Liselotte Wiemer

d. 18. maj. 2012

Information

Af

Tue Andersen Nexø

d. 18. maj. 2012


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2016

Lydbog (net)

2012

Bog

2012

Ebog

2012

Punktskrift

2012