Gå til indholdEt forjættet land


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

880 sider, tavler i farver

Udgivet

2020

genre/form

erindringerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Den tidligere amerikanske præsident Barack Obama giver et indblik i sine år som præsident og deler sine tanker om USAs nuværende tilstand. Til interesserede i amerikansk politik og Barack Obama


Anmeldelser (8)


18. nov. 2020

Den tidligere amerikanske præsident Barack Obama giver et indblik i sine år som præsident og deler sine tanker om USAs nuværende tilstand. Til interesserede i amerikansk politik og Barack Obama.

Barack Obamas vision for USA var stor, da han tiltrådte præsidentembedet. Mange drømme blev opfyldt og nogle gik til grunde. I denne bog giver Obama et personligt og eftertænksomt tilbageblik på tiden i Det Hvide Hus. Han ser tilbage på det politiske arbejde og på den store omvæltning, det var for ham og hans familie. Man kommer med ind i maskinrummet og får historier om forhandlinger og møder. Obama giver et indblik i, hvordan det var at forvalte det håb, der var hos befolkningen, da han tiltrådte, og hvordan han selv synes, han forvaltede det. Bogen er oversat af Karsten Nielsen og Anders Juel Michelsen. Bogen er første bind - der er planlagt et andet og sidste bind. Bogen indeholder fotos.

Obama er en eminent formidler. Alt fra små historier og verdenspolitik beskrives med varme og sans for detaljen. Derfor er bogen også på over 800 sider og kun første bind. På trods af længden er den nem at læse, og kan man lide Obamas maksimalistiske og indfølte stil, er den hurtigt læst.

Der findes en del andre biografier på dansk om Barack Obama. Bl.a. Obamas egne om tiden før præsidentembedet, Arven fra min far


Mod til at håbe


Obama


Obama


Obama i nærbillede


og Mod til at håbe. Andre biografier er bl.a. Obama, Obama og Obama i nærbilledeDer findes en del andre biografier på dansk om Barack Obama. Bl.a. Obamas egne om tiden før præsidentembedet, Arven fra min far og . Andre biografier er bl.a. Obama, Obama og Obama i nærbilledeDer findes en del andre biografier på dansk om Barack . Bl.a. s egne om tiden før præsidentembedet, Arven fra min far og Mod til at håbe. Andre biografier er bl.a. , og i nærbilledeDer findes en del andre biografier på dansk om Barack . Bl.a. s egne om tiden før præsidentembedet, Arven fra min far og Mod til at håbe. Andre biografier er bl.a. , og i nærbilledeDer findes en del andre biografier på dansk om Barack Obama. Bl.a. Obamas egne om tiden før præsidentembedet, Arven fra min far og Mod til at håbe. Andre biografier er bl.a. Obama, Obama og Der findes en del andre biografier på dansk om Barack Obama. Bl.a. Obamas egne om tiden før præsidentembedet, Arven fra min far og Mod til at håbe. Andre biografier er bl.a. Obama, Obama og Obama i nærbillede.

Lektørudtalelse

Af

Allan Thomsen Volhøj

Kristeligt dagblad

Af

Michael Bach Henriksen

d. 17. nov. 2020

Berlingske tidende

Af

Birgitte Borup

d. 18. nov. 2020

Politiken

Af

Christian Jensen (f. 1972)

d. 17. nov. 2020

Kommunikationsforum [online]

Af

Mark A. Herron

d. 27. nov. 2020

Jyllands-posten

Af

Jette Elbæk Maressa

d. 22. nov. 2020

Information

Af

Rune Lykkeberg

d. 20. nov. 2020

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Wehner

2020-12-10


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2020

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020