Gå til indholdEn velbevaret hemmelighed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

467 sider

Udgivet

2016

genre/form

romanOriginaludgave

2013


Anmeldelser (2)


10. apr. 2013

Murstensroman med lækker forside, hvis let erotiske signaler ikke skal tages bogstaveligt. Der er mange læsere til denne type gedigen underholdning med gode kvindeportrætter og en familiegåde i en historisk ramme.

Den australske forfatter Kate Morton er med sin 4. roman på dansk ved at etablere sig solidt i udlånet. Også denne gang er temaet afdækning af familiehemmeligheder, og som i En fjern hvisken koncentrerer gåden sig omkring begivenheder under 2. verdenskrig. Dorothys 61-årige datter Laurel vil endelig forsøge at finde ud af hvad der gik forud for den dag, hvor hun som 16-årig så sin mor slå en mand ihjel. Den medrivende historie fortælles i flere spor, mens Laurel sammen med sine søskende er hjemme ved morens sygeleje. I krigsårene følger vi Dorothy, der arbejder som selskabsdame og hendes kæreste Jimmy, og intrigen opbygges mens bomberne falder over London. Bogen er velfortalt og lettilgængelig for et bredt publikum.

Underholdende som fx Binchy, Willett, Shreve og Howard. Lucinda Rileys Orkideens hemmelighed, 2012, er også sammenlignelig.

Spændende underholdningsroman om Dorothy, der prøver lykken i London under 2. verdenskrig. Seks årtier senere er datteren Laurel og hendes søskende samlet omkring morens sygeleje, og nu forsøger hun at opklare gåden om sin mor, der en gang slog en mand ihjel. Bogen vil blive slugt af mange læsere, som vil blive tiltrukket af den appetitlige forside uden tydelige referencer til tid, emne eller sted.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen

Weekendavisen

Af

Louise Windfeld-Høeberg

d. 7. jun. 2013


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Bog

2016

Bog

2015

Bog

2015

Bog

2013

Bog

2013

Lydbog (cd-mp3)

2014

Lydbog (cd)

2014

Ebog

2013