Gå til indholdEn skønne dag : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

283 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2018


Beskrivelse


30-årige Courtney har mistet både sit job og sin utro forlovede gennem 8 år. Hun har bestemt ikke planer om at forelske sig igen. Og slet ikke i en fyr, som aldrig har haft et seriøst parforhold


Anmeldelser (1)


25. okt. 2018

30-årige Courtney har mistet både sit job og sin utro forlovede gennem 8 år. Hun har bestemt ikke planer om at forelske sig igen. Og slet ikke i en fyr, som aldrig har haft et seriøst parforhold. Romantik og erotik for især unge kvinder.

Courtney har aldrig drømt om at blive sekretær. Sådan blev det bare. Indtil i dag hvor hun bliver uretmæssigt fyret for at stjæle. For at det ikke skulle være nok, punkterer bilen og hendes kreditkort er spærret på grund af en mystisk transaktion. Courtney kan ikke få fat på sin forlovede og må bede en sød ældre mekaniker om hjælp. Hendes forlovede finder hun i seng med en anden og hun flytter i al hast hjem til sin mor. Nu er der kun én vej frem og det er at finde et nyt job og holde sig fra mænd. Men den rare mekanikers søn, Clay, viser sig både at være lækker og at kunne tilbyde hende et job. Nu skal Courtney bare finde ud af hvad hun vil med sit liv og sit næste parforhold. Og om det skal være med Clay?.

Fin underholdning og en sød historie, der dog ikke kommer rigtigt i dybden undervejs. Der er masser af hede erotiske scener og man er aldrig i tvivl om, at det hele nok skal ende godt til sidst.

Bogen minder i rigtigt meget om forfatterens egen Dem


Alt for mange hemmeligheder


. Vil man have lidt mere kød på historien kan serien "Rosemary Beach", som starter med Alt for mange hemmeligheder, varmt anbefalesBogen minder i rigtigt meget om forfatterens egen Dem. Vil man have lidt mere kød på historien kan serien "Rosemary Beach", som starter med , varmt anbefalesBogen minder i rigtigt meget om forfatterens egen Dem. Vil man have lidt mere kød på historien kan serien "Rosemary Beach", som starter med Alt for mange hemmeligheder, varmt anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2020

Bog

2018

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2018