Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

En haj til medier : Fandango


Beskrivelse


Hvordan bliver du en haj til medier som f.eks. Youtube, sms og websites? Denne bog får dig til at tænke mere over, hvordan du bruger forskellige medier og hvad du skal være opmærksom på.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2018

af

af

Pia Gunilla Park

d. 21. aug. 2018

Hvordan bliver du en haj til medier som fx Youtube, sms og websites? Denne bog får dig til at tænke mere over hvordan du bruger forskellige medier og hvad du skal være opmærksom på. Fra 7 år til 9 år.

"En haj til medier" er en del af dansksystemet "Fandango". Den er rettet mod indskolingen og arbejder med afsæt i begrebet "kommunikation". Bogen er en fagbog, med indholdsfortegnelse. Hvert kapitel har en introduktion til indholdet efterfulgt af forskellige små varierende øvelser. Der er tekstbokse, diagrammer og billeder. Bagerst i bogen findes evaluering og introduktion til læreren.

Et meget kærkomment og vigtigt undervisningsmateriale til de mindste klasser i skolen. Afsættet i begrebet "kommunikation" skaber en rigtig god dialog i børnehøjde om medieforbrug og hvordan man kan færdes i en stadig mere og mere digital verden. Men bogen kræver også en makker/ gruppe at tage snakken med - den lægger op til klasse- og makkerarbejde.

Bogen er en del af "Fandango" for indskolingen som også består af Fandango - dansk for 1. klasseFandango - dansk for 2. klasseDigital dannelse og Fandango - dansk for 2. klasse. I Digital dannelse kommer Jeppe Bundsgaard med en række inspirerende overvejelser til hvorfor og hvordan vi skal danne eleverne digitaltBogen er en del af "Fandango" for indskolingen som også består af Fandango - dansk for 1. klasse og . I Digital dannelse kommer Jeppe Bundsgaard med en række inspirerende overvejelser til hvorfor og hvordan vi skal danne eleverne digitaltBogen er en del af "Fandango" for indskolingen som også består af Fandango - dansk for 1. klasse og Fandango - dansk for 2. klasse. I kommer Jeppe Bundsgaard med en række inspirerende overvejelser til hvorfor og hvordan vi skal danne eleverne digitalt.


Læsepædagogen

Årg. 67, nr. 3 (2019)

af

af

Gitte Durinck

Årg. 67, nr. 3 (2019)