Gå til indholdElins død : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

333 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


Louise Rick og rejseenheden P13 bliver kaldt ud til et dødsfald på den lille ø Aarø, der umiddelbart fremstår som et uheld. For dem, der holder af Sara Blædel og krimier


Anmeldelser (4)


4. nov. 2022

Louise Rick og rejseenheden P13 bliver kaldt ud til et dødsfald på den lille ø Aarø, der umiddelbart fremstår som et uheld. For dem, der holder af Sara Blædel og krimier.

Louise Rick og hendes rejseenhed bliver sendt til den lille ø Aarø ved Haderslev. En ældre mand er fundet død i vandkanten. Umiddelbart ser det ud til, at han har siddet på en havestol, der er væltet, og så er han druknet. Men da de opdager, at han var stripset fast til havestolen, tager sagen en helt anden drejning. Camilla Lind er netop flyttet fra sin mand og da hun er ved af pakke ud i sin nye lejlighed, får hun besøg af politiet. Hendes mor er død - faldet uheldigt ved søen, da hun var på vej til biblioteket. Sammen med sin søn skynder hun sig til Skanderborg og morens hus. Da hun begynder at gennemgå tingene i morens hus, finder hun ud af, at hendes familie ikke helt er som hun troede. Det viser sig, at Louises efterforskning trækker tråde til Skanderborg, og pludselig er Camilla personligt involveret i sagen. En sag, der måske stikker dybere end først antaget, og som måske hænger sammen med de hemmeligheder, der er i hendes familie. Dette er 12. bog i serien med Louise Rick.

Velskrevet krimi for de mange læsere, der allerede er bekendt med serien om Louise Rick. Plottet er spændende, og bogen er god underholdning.

I samme stil som Elsebeth Egholm og Katrine Engberg.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 3. nov. 2022

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 12. nov. 2022

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 20. nov. 2022


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2023

Bog

2022

Ebog

2022

Lydbog (net)

2022

Punktskrift

2022