Gå til indholdEfterklang : udenfor billedet : fortællinger fra et album


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

124 sider: ill.

Udgivet

2021

genre/form

novellerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Ti mere eller mindre selvbiografiske tekster inspireret af Per Fjords musikalbum "Udenfor billedet" fra 1993. For læsere med interesse for Per Fjords kunstneriske virke


Anmeldelser (1)


24. sep. 2021

Ti mere eller mindre selvbiografiske tekster inspireret af Per Fjords musikalbum "Udenfor billedet" fra 1993. For læsere med interesse for Per Fjords kunstneriske virke.

De ti kapitler i "Efterklang" indledes alle med en sangtekst fra Per Fjords musikalbum "udenfor billedet". Ud fra sangteksterne vokser forskellige korte tekster, der spænder fra det satiriske og novelleagtige til de mere selvbiografiske tilbageblik. Bogen er illustreret af forfatteren og afsluttes med et efterord om musikalbummet, de medvirkende kunstnere og dets modtagelse. Per Fjord har tidligere udgivet noveller, digte og en del faglitteratur til undervisningsbrug.

De ti tekster i "Efterklang" er meget forskelligartede. De rummer både satire, humor, refleksion og eftertanke. De sætter hver især sangteksterne i et nyt perspektiv, men kan også læses som selvstændige tekster.

Per Fjord genudgiver musikalbummet Udenfor billedet


Før eller senere


fra 1993 og har i den anledning skrevet " Efterklang". Ud over musikalbummet ligger "Efterklang" også i forlængelse af Før eller senere : digte & sange med grafikPer Fjord genudgiver musikalbummet Udenfor billedet fra 1993 og har i den anledning skrevet " Efterklang". Ud over musikalbummet ligger "Efterklang" også i forlængelse af : digte & sange med grafikPer Fjord genudgiver musikalbummet Udenfor billedet fra 1993 og har i den anledning skrevet " Efterklang". Ud over musikalbummet ligger "Efterklang" også i forlængelse af Før eller senere : digte & sange med grafik.

Lektørudtalelse

Af

Cæcilie Hjorth Pedersen


Informationer og udgaver

Bog

2021