Gå til indholdEffektiv undervisning : didaktiske nærbilleder fra klasserummet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

423 sider

Udgivet

2015

Originaludgave

2015


Anmeldelser (2)


27. aug. 2015

Denne 3. reviderede udgave af "Effektiv undervisning" fører via didaktiske nærbileder læseren ind i undervisningens mange muligheder for optimering af læringen. Bogen har især relevans for lærerstuderende, men også erfarne undervisere kan lære meget af bogen.

Bogen kan læses som en didaktisk grundbog, der giver viden om emner som effektiv undervisning, valg af indhold, årsplanlægning, læringsmål, differentiering, evaluering, brug af læremidler, klasseledelse og meget mere. Bogen er revideret i forhold til de to tidligere udgivelser med udgangspunkt i skolereformen, Forenklede Fælles Mål samt den generelle pædagogiske udvikling. De enkelte kapitler indledes med en case fra virkelighedens verden og afsluttes med studieøvelser, som kan anvendes på læreruddannelsen eller i skolernes pædagogiske arbejde.

Det er en kompetent og gennemarbejdet udgivelse for både lærerstuderende og grundskolens undervisere i al almindelighed. Bogen sætter mange overvejelser i gang hos læseren, samt giver relevant viden og gode pædagogiske værktøjer til udvikling af egen undervisningspraksis.

Bogen kan læses i samspil med andre udgivelser om de enkelte emner. Ved læringsmål kunne det eksempelvis være helt nye titler som De gode læringsmål


Styr på mål - læringsmål, tegn og progression


og Styr på mål - læringsmål, tegn og progressionBogen kan læses i samspil med andre udgivelser om de enkelte emner. Ved læringsmål kunne det eksempelvis være helt nye titler som De gode læringsmål og Bogen kan læses i samspil med andre udgivelser om de enkelte emner. Ved læringsmål kunne det eksempelvis være helt nye titler som De gode læringsmål og Styr på mål - læringsmål, tegn og progression.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Dansk pædagogisk tidsskrift

Af

Bodil Christensen

2016, nr. 4


Informationer og udgaver

Bog

2015