Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Duellen i Araluen


Beskrivelse


Fantasy. Ranger-lærlingen Maddie rejser afsted for at finde allierede i kampen mod oprørerne fra Røde Ræv-klanen, og på et skandisk skib finder hun mænd af den rette støbning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. okt. 2019

af

af

Martin W Hansen

d. 31. okt. 2019

Maddie forsøger at finde allierede, der kan hjælpe hendes forældre mod Røde Ræv-klanens feje forrædderi, og på et skib fyldt med skandiere, finder hun lige hvad hun søger. For dem der har læst de foregående bind i serien. For 12-14-årige.

Dette er det 3. bind i serien "Kongens ranger", som er fortsættelsen til den populære "Skyggens lærling". Dette bind fortsætter handlingen direkte fra Kongens ranger II - Røde Ræv-klanen, som det er nødvendigt at have læst først. Vi følger endnu en gang ranger-lærlingen Maddie, som forsøger at redde begge sine forældre fra s angreb på tronen.

Det er endnu et godt bind i den store serie om "Skyggens lærling", og en meget tilfredsstillende afslutning på den historie der startede i forrige bind. Det er samlet set det 14. bind i serien om "Skyggens lærling", men det er stadig en rar verden at fortabe sig i. Denne anmelder er i hvert fald slet ikke træt af den endnu, og glæder sig til fremtidige bind i serien.

Egner sig til dem der kan lide klassisk fantasy som Den sorte rytterLøvindens sang. Bind 1 : AlannaA.S.P.E - dæmonhuden, Løvindens sang. [Bind] 1 og til dels også den nye A.S.P.E - dæmonhudenEgner sig til dem der kan lide klassisk fantasy som Den sorte rytter, Løvindens sang. [Bind] 1 og til dels også den nye A.S.P.E - dæmonhudenEgner sig til dem der kan lide klassisk fantasy som Den sorte rytter, Løvindens sang. [Bind] 1 og til dels også den nye .