Gå til indholdDu må aldrig glemme mig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

393 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

chick lit,

humorOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Georgina er en frisk, men også usikker ung pige. Hun forelsker sig i enspænderen Lucas, men noget går helt galt. Mange år senere, mens hun kæmper med familieproblemer og en selvoptaget kæreste, dukker Lucas op igen på den bar, hvor hun arbejder


Anmeldelser (1)


25. feb. 2019

Man glemmer aldrig sin første kærlighed. Og hvordan skal man reagere, når den, der knuste ens hjerte, pludselig dukker op i ens liv igen? Hjertevarm roman om ungdommens usikkerhed, familiekonflikter, venskab og forelskelse. For læsere af romantiske fortællinger med humor, alvor og lidt skæve personligheder.

Bogen foregår i Sheffield, England. Georgina er en usikker ung pige, der i sidste skoleår bliver sat sammen med den smukke Lucas. Han bliver hendes første kæreste, men noget går galt, og de ser ikke hinanden igen før 12 år senere på den bar, hvor hun arbejder. Baren er blevet hendes første tilfredsstillende arbejdsplads, hun bryder med sin selvoptagede kæreste, og familiehemmelighederne er så småt under afdækning. Så det hele går ellers ret godt, lige indtil Lucas dukker op igen.

Dejlig roman med masser af smil og varme. Det er et broget persongalleri, vi præsenteres for, og mange bipersoner er enten uskarpe eller karikerede. De mere centrale figurer er mere udbyggede, og især Georginas mor bliver interessant. Kærlighedshistoriens udvikling er ret nem at gennemskue, men vi er rigtig godt underholdt undervejs.

Bogen er i samme stil som forfatterens øvrige, der også handler om unge i 20-30 års alderen og uforløste, vanskelige kærlighedsforhold. Jojo Moyes og Liane Moriarty har samme hjertevarme og til dels også humoristiske glimt i øjet.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019