Gå til indholdDrama


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

48 sider: ill. i farver

Udgivet

2012

Originaludgave

2012


Anmeldelser (1)


17. dec. 2012

Fagbog i serien De store fagbøger, som er anvendelig til mindre emnearbejde for børn på 11-13 år og til lyst- eller faglig læsning. Der findes opgaver til bogen på forlagets hjemmeside.

Bogen giver en bred viden om dramaets historie og udvikling fra oldtidens Grækenland til stjernerne i Hollywood. På trods af bogens forholdsvis ringe omfang lykkes det på fornem måde at gennemgå de forskellige genrebegreber og -former fra teater, musical, film og stand-up til rollespil, tv-serier og tegnefilm. Sproget er letforståeligt, og der er mange indbydende fotos og faktabokse, der illustrerer og underbygger emnet. Sidst i bogen findes stikordsregister, bogliste og internetadresser. Forsiden er æstetisk og indbydende og bagsideteksten giver et godt billede af bogens indhold.

Der findes ikke andre fagbøger om samme emne til målgruppen. Bogen har samme høje standard som forfatterens anden bog i samme serie, Dans, 2011.

En meget indbydende og informativ fagbog om drama i mange forskellige former. Bogen kommer omkring virkelig mange underemner uden at være overfladisk.

Lektørudtalelse

Af

Kirsten Thorning Thagaard


Informationer og udgaver

Ebog

2013

Bog

2012