Gå til indholdDragoner : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

380 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


Et dødsfald i familien tvinger Mira tilbage til landsbyen, hvor hun er vokset op. Men noget ved sagen synes forkert. En ung mand forsvinder og inden længe krakelerer idyllen på det succesfulde lokale hestestutteri. For læsere af stemningsfyldte krimier


Anmeldelser (3)


15. jul. 2022

Et dødsfald i familien tvinger Mira tilbage til landsbyen, hvor hun er vokset op. Men noget ved sagen synes forkert. En ung mand forsvinder og inden længe krakelerer idyllen på det succesfulde lokale hestestutteri. For læsere af stemningsfyldte krimier.

Da Mira erfarer, at hendes morfar er død efter et fald i sin hytte angiveligt i beruset tilstand, ved hun, at noget ikke stemmer. Halvfætteren Ville er forsvundet fra det lokale hestestutteri drevet af succesparret Jerry og Patrik Hartley Lindskog. Kan de være indblandet i dødsfaldet og Villes forsvinden, og i så fald hvorfor? Gensynet med barndomskæresten Adam vækker uro, får følelserne i spil, og snart vælder det frem med mørke hemmeligheder og familiedramaer i den gotlandske landidyl. Første bind i en trilogi. Debutroman fra forfatteren, som er bosiddende på en gård med heste i Östergötland.

Spændingskurven stiger langsomt, men sikkert i et psykologisk drama med temaer om familiedynamikker, mor-søn forhold, svigt, kærlighed, prestige og vindermentalitet for enhver pris. En relativ ublodig handling, hvor den smukke svenske natur og det lille lokalsamfund spiller sine egne roller. Undervejs afdækkes nabostridigheder og skjulte familieanliggender. God til de som foretrækker en roligere handling uden mord på stribe, men hvor der stadig leveres god spænding og underholdning.

Svensk landatmosfære og mystik findes ligeledes i Dyrehjerte


samt i serien "Skånekvartetten" af Anders De la MotteSvensk landatmosfære og mystik findes ligeledes i Dyrehjerte samt i serien "Skånekvartetten" af Anders De la Motte.

Lektørudtalelse

Af

Pia Bechmann

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 2. jul. 2022

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 19. jul. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022