Bøger / faglitteratur / anmeldelser

Dr. Rock : udvalgte nedslag i 25 års rockhistorie


Beskrivelse


Samling af 34 anmeldelser af musikanmelderens bedste koncertoplevelser spændende fra AC/DC over Johnny Madsen til Leonard Cohen. Hovedvægten er på heavy metal.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2013

af

af

Per Månson

d. 8. nov. 2013

For alle rockinteresserede, ikke mindst heavy metal-fans.

Steffen Jungersen har i næsten 25 år været rockanmelder på BT og er en af de mest respekterede i branchen. Her er samlet 34 anmeldelser af hans bedste koncertoplevelser spændende fra AC/DC over Johnny Madsen til Leonard Cohen. Hovedvægten er dog på hans elskede heavy metal. Jungersen er en sproglig ekvilibrist og er absolut ikke bange for at lufte sin begejstring og jeg synes virkelig, han forstår at formidle sine oplevelser. To af de anmeldte koncerter har jeg selv overværet, og at læse anmeldelserne er som at være der igen. Før hver tekst er der en nyskrevet tekst, der fortæller en historie om netop den koncert, og der sluttes med anbefaling af tre af den pågældende kunstners/gruppes uomgængelige numre. Til allersidst kommer en række af Jungersens personlige hitlister.

Jeg kan finde materiale om rockanmeldelser, men ikke en dansk samling i bogform.

En meget engageret samling koncertanmeldelser, der er guf for alle rockfans og helt nødvendig i et hvert musikbibliotek.