Bøger / faglitteratur

Din vej til succes : en bog til selvhjælp


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
176 sider
Udgivet
2014
Ophav

Beskrivelse


Opfordring til at kigge på sit liv ud fra en en positiv synsvinkel. Pointen er, at ved at tænke positivt sker der positive ting i livet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2014

af

af

Katja Larsen

d. 3. mar. 2014

Bogen Din vej til succes henvender sig til læsere af selvhjælpsbøger, især læsere der ikke er tilfredse med deres livs tilstand.

Benny Kloth-Jørgensen har tidligere skrevet skønlitterære bøger som Porten til fremtiden fra 2010 samt Ragnarok fra 2011. Din vej til succes er en selvhjælpsbog, der har til formål at vise læseren hvor unikt et menneske vi alle hver især er. Forfatteren opfordrer læseren til at kigge på sit liv ud fra en ny synsvinkel - en positiv synsvinkel - og pointen er, at ved at tænke positivt sker der positive ting i dit liv. Forfatteren kommer blandt andet omkring de 12 universelle love, herunder loven om tiltrækning. Sproget er letlæst og består af en del citater af kendte såsom John Lennon og Albert Einstein.

Bogen byder ikke på nyt indenfor selvhjælpsgenren. Blandt andet er de universelle love behandlet i adskillelige andre selvhjælpsbøger, såsom Bliv en vinder af Birgitte Hultberg.

En fin lille selvhjælpsbog, der dog ikke bringer så meget nyt med sig. Titel og forside vil givet appellere til en del.