Gå til indholdDiagnose eller opdragelse? : børn med alle slags hjerner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

235 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Bogen gennemgår, hvad der kendetegner børn med ADHD, autisme og præmature børn, og sammenholder det med børns normale udvikling. På den måde kan forældre, pædagoger og lærere få bedre forudsætninger for at afgøre, hvornår der skal stilles en diagnose, og hvornår der skal opdrages


Anmeldelser (1)


16. jun. 2017

Til forældre, pædagoger og lærer er her en bog om børn og børns hjerner. Hvordan skelner man mellem, om børn skal opdrages eller om de skal have en diagnose?.

Børnenes adfærd kan for det blotte øje forekomme ens, men den pædagogik som virker, vil være meget forskellig afhængig af den tilgrundliggende problemstilling. Bogen præsenterer baggrund og symptomer på de diagnoser, der opleves hver dag i børnehaven og i skolen. Bogen giver et bud på, hvordan diagnoser håndteres og hvordan man skelner børn med reelle dysfunktioner fra børn med opvækstrelaterede vanskeligheder. Dette gøres ved at sammenligne med børn der har en normal udvikling. Bogen kan bruges til opslag om fx ADHD, Autisme, Aspergers, Præmature børn, Opdragelse, To sprog, osv. Forfatteren har bl.a. udgivet Pæne piger og dumme drenge


Seje drenge og superseje piger


og Seje drenge og superseje pigerBørnenes adfærd kan for det blotte øje forekomme ens, men den pædagogik som virker, vil være meget forskellig afhængig af den tilgrundliggende problemstilling. Bogen præsenterer baggrund og symptomer på de diagnoser, der opleves hver dag i børnehaven og i skolen. Bogen giver et bud på, hvordan diagnoser håndteres og hvordan man skelner børn med reelle dysfunktioner fra børn med opvækstrelaterede vanskeligheder. Dette gøres ved at sammenligne med børn der har en normal udvikling. Bogen kan bruges til opslag om fx ADHD, Autisme, Aspergers, Præmature børn, Opdragelse, To sprog, osv. Forfatteren har bl.a. udgivet Pæne piger og dumme drenge og Børnenes adfærd kan for det blotte øje forekomme ens, men den pædagogik som virker, vil være meget forskellig afhængig af den tilgrundliggende problemstilling. Bogen præsenterer baggrund og symptomer på de diagnoser, der opleves hver dag i børnehaven og i skolen. Bogen giver et bud på, hvordan diagnoser håndteres og hvordan man skelner børn med reelle dysfunktioner fra børn med opvækstrelaterede vanskeligheder. Dette gøres ved at sammenligne med børn der har en normal udvikling. Bogen kan bruges til opslag om fx ADHD, Autisme, Aspergers, Præmature børn, Opdragelse, To sprog, osv. Forfatteren har bl.a. udgivet Pæne piger og dumme drenge og Seje drenge og superseje piger.

En anvendelig bog både for forældre til børn med en diagnose, og for pædagoger og lærer som skal skelne mellem om et barn har en diagnose eller trænger til opdragelse. Den indeholder forklarende illustrationer og tips.

Der findes flere bøger om børns hjerner og udvikling. Blandt de nyeste er Hjernesmart pædagogik


Udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed


Barnets lærende hjerne


, Udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed og Barnets lærende hjerneDer findes flere bøger om børns hjerner og udvikling. Blandt de nyeste er Hjernesmart pædagogik, og Barnets lærende hjerneDer findes flere bøger om børns hjerner og udvikling. Blandt de nyeste er Hjernesmart pædagogik, Udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed og Der findes flere bøger om børns hjerner og udvikling. Blandt de nyeste er Hjernesmart pædagogik, Udviklingsforstyrrelser og psykisk sårbarhed og Barnets lærende hjerne.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Louise Grøngaard


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2018

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Ebog

2017