Gå til indholdDet gode tankesæt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

83 sider: ill

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Ideer, værktøjer og anvisninger til, hvordan læreren kan udvikle det gode tankesæt og den gode holdning, der giver stor effekt i forhold til elevernes læringsudbytte og -potentiale


Anmeldelser (2)


16. dec. 2016

Denne udgivelse viser undervisere, hvordan de kan arbejde med elevers læring og læringstilgange ud fra idéerne om det gode tankesæt. Bogen har relevans for grundskolens lærere og pædagoger samt på lærer- og pædagoguddannelserne.

Bogen indledes med at forklare og definere det gode tankesæt, som danner udgangspunkt for dynamisk læring og er kendetegnet ved en tro på, at intelligens kan udvikle sig. Dernæst gives idéer og redskaber til arbejdet med det gode tankesæt i henholdsvis klassen, hos eleven og hos læreren selv. De mange redskaber kan downloades hos forlaget og redigeres, så de passer til lærerens ønsker.

Lene Skovbo Heckmann er altid garant for positive og inspirerende bøger med velfungerende, letanvendelige pædagogiske værktøjer til grundskolens undervisere. Det gælder også denne udgivelse, som varmt kan anbefales.

Vil man læse mere, kan Lene Skovbo Heckmanns øvrige udgivelser anbefales, eksempelvis titlen De gode læringsmål


Nøglen til læring


Synlig læring og læringens anatomi


. Derudover kan titler af andre forfattere som Nøglen til læring og Synlig læring og læringens anatomi anbefales som supplerende læsningVil man læse mere, kan Lene Skovbo Heckmanns øvrige udgivelser anbefales, eksempelvis titlen De gode læringsmål. Derudover kan titler af andre forfattere som og Synlig læring og læringens anatomi anbefales som supplerende læsningVil man læse mere, kan Lene Skovbo Heckmanns øvrige udgivelser anbefales, eksempelvis titlen De gode læringsmål. Derudover kan titler af andre forfattere som Nøglen til læring og anbefales som supplerende læsningVil man læse mere, kan Lene Skovbo Heckmanns øvrige udgivelser anbefales, eksempelvis titlen De gode læringsmål. Derudover kan titler af andre forfattere som Nøglen til læring og Synlig læring og læringens anatomi anbefales som supplerende læsning.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Heidi Friborg Christophersen

2017-02-22


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016