Gå til indholdBøger / faglitteratur

Det er stadig okay at føle


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

Ca. 110 sider: alle illustrerede (nogle i farver)

Udgivet

2021

Ophav

Simone Thorup Eriksen(forfatter, kunstner)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Igennem 90 tegninger og små udsagn beskriver Simone Thorup Eriksen, hvordan det er at leve med angst. Henvender sig til alle, der lider af angst eller som har angst i familien


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. jun. 2022

af

af

Merete Trap

d. 10. jun. 2022

Igennem 90 tegninger og små udsagn beskriver Simone Thorup Eriksen, hvordan det er at leve med angst. Henvender sig til alle, der lider af angst eller som har angst i familien.

Med et lille spøgelse som gennemgående figur føres læseren igennem bogen, som består af små udsagn. Disse kan fx være "Jeg har følt så meget. Nu føler jeg intet" eller "Mig? Jeg føler bare en masse". Bogen er i lommeformat. Bagerst i bogen er plads til at skrive en taknemmelighedsliste samt egne noter og tanker. Bogen er en efterfølger til forfatterens Det er okay at føle.

Den smukkeste lille bog, som fanger angsten i dens grundtræk. De små udsagn spiller så flot sammen med tegningerne og formidler det svære helt enkelt, nemlig at det er helt okay at føle for meget eller mere, end hvad godt er. Denne lektør har selv angsten inde på livet og har tydeligt oplevet en umiddelbar genkendelse i de små udsagn. Smuk og enkel. Bogen er velegnet som gave til en person med angst.

I bogen Jeg er syg, men fejler ikke nogetAldrig mere angst


Når børn og unge får angst


fortæller forfatteren om at leve med helbredsangst. Hvis man gerne vil arbejde med at slippe sin angst, kan bogen Aldrig mere angst anbefales. Når børn og unge får angst anbefales til forældreI bogen Jeg er syg, men fejler ikke noget fortæller forfatteren om at leve med helbredsangst. Hvis man gerne vil arbejde med at slippe sin angst, kan bogen anbefales. Når børn og unge får angst anbefales til forældreI bogen Jeg er syg, men fejler ikke noget fortæller forfatteren om at leve med helbredsangst. Hvis man gerne vil arbejde med at slippe sin angst, kan bogen Aldrig mere angst anbefales. anbefales til forældre.Informationer og udgaver

2021

Bog

Simone Thorup Eriksen

Kagetid, 1. udgave