Gå til indholdDet du ikke ved : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

326 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

romaner,

krimiOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Spændende krimi om kriminalinspektør Maria Wern, som denne gang både skal opklare en kvindes mystiske forsvinden og et voldsomt overfald på sin papsøn. For læsere af nordiske og ublodige krimier


Anmeldelser (1)


27. maj. 2021

Spændende krimi om kriminalinspektør Maria Wern, som denne gang både skal opklare en kvindes mystiske forsvinden og et voldsomt overfald på sin papsøn. For læsere af nordiske og ublodige krimier.

Maria Wern, hendes mand og de 3 sammenbragte børn, er i sommerhus den sidste uge i sommerferien. Her hersker idyl og ro, indtil Marias teenager papsøn bliver overfaldet og stukket ned af flere personer. Maria sætter sig for at finde overfaldsmændene og hun kommer for alvor på arbejde, da en voldsom brand en nat hærger og ødelægger nabosommerhuset. Er de to begivenheder relateret til hinanden? I et andet nabosommerhus bor nabo familiens voksne datter, Sofi. Hun har store problemer, da hun er blevet hemmeligt gravid med en gift mand. Pludselig en dag forsvinder Sofi sporløst fra sommerhuset. Hvad er der sket med den gravide Sofi? Er hun stukket af eller er hun blevet dræbt? Første bind i serien om Maria Wern hedder Stum sidder guden


Maria Wern, hendes mand og de 3 sammenbragte børn, er i sommerhus den sidste uge i sommerferien. Her hersker idyl og ro, indtil Marias teenager papsøn bliver overfaldet og stukket ned af flere personer. Maria sætter sig for at finde overfaldsmændene og hun kommer for alvor på arbejde, da en voldsom brand en nat hærger og ødelægger nabosommerhuset. Er de to begivenheder relateret til hinanden? I et andet nabosommerhus bor nabo familiens voksne datter, Sofi. Hun har store problemer, da hun er blevet hemmeligt gravid med en gift mand. Pludselig en dag forsvinder Sofi sporløst fra sommerhuset. Hvad er der sket med den gravide Sofi? Er hun stukket af eller er hun blevet dræbt? Første bind i serien om Maria Wern hedder Stum sidder guden.

Underholdende og velskrevet krimi, som er et must hvis man holder af rolige kriminalromaner med et gennemarbejdet plot. Man behøver ikke at læse serien i rækkefølge, de kan sagtens læses som selvstændige krimier, men vil man gerne have helt styr på detaljerne om hovedpersonen og baggrundshistorien, så kan det anbefales at læse bøgerne i rækkefølge.

Ønsker man at læse lignende krimier, så kan forfatterskaberne af Eva Maria Fredensborg, Camilla Läckberg, Liza Marklund og og Camilla Grebe anbefales.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021

Lydbog (net)

2021