Gå til indholdBøger / faglitteratur

Den velklædte mand : klassisk herremode


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

175 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Ophav

Torsten Grunwald(forfatter)

Hans Ole Madsen(illustrator)

Claes Benthien(redaktør)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Med udgangspunkt i litterære citater guider forfatteren læseren igennem den klassiske herremode og der gives råd om beklædningsgenstande, snit, farver og mønstre, således at man er rustet til at sammensætte en enkel, men alsidig garderobe


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. dec. 2014

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 5. dec. 2014

Guide i klassisk herremode fra yderst til inderst, hvor hjerneforskeren Peter Lund Madsen agerer velklædt model. For mænd, der gerne bærer hat, slips og jakkesæt.

Torsten Grunwald, der skriver om klassisk herremode i dagbladet Børsen, guider dig rundt i den klassiske herremode. Der er afsnit om jakkesæt og sportsjakker, trøjedress og sommertøj, om festtøj og garderobens vedligehold, om overtøj og øvrigt tilbehør. Til sidst tips og råd om, hvordan man opbygger en garderobe og afsluttende om målkonfektion og herreskrædderi.

Er man til klassisk herremode, hvor forfatteren netop klogt gør en dyd ud, at du ikke behøver have modelmål for gå klassisk velklædt, er det en glimrende guide. Er man som jeg lidt mere spraglet i sin tøjsmag er der ikke andet end interessant information at hente. Men det er bestemt også godt nok. Guiden er velskrevet og kommer fortrinligt omkring den klassisk velklædte mand fra jakkesættet med vest til blankpudset skosnude over slipseknudens mysterier til sokkens farve til panamahatten. Og suk ja "sandaler er på gale veje i byen" påstår forfatteren. Godt man sætter sin panamahat som man vil!.

Lignende bog er En rigtig gentlemanBlærerøven vender tilbage (igen, igen)


En rigtig gentleman


af Bernhard Roetzel, mens Mads Christensen har anderledes stil i Blærerøven vender tilbage (igen, igen) Lignende bog er En rigtig gentleman af Bernhard Roetzel, mens Mads Christensen har anderledes stil i En rigtig gentlemanLignende bog er af Bernhard Roetzel, mens Mads Christensen har anderledes stil i Blærerøven vender tilbage (igen, igen) .


Politiken

d. 28. nov. 2014

af

af

Niels Pedersen

d. 28. nov. 2014


Jyllands-posten

d. 21. dec. 2014

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 21. dec. 2014Informationer og udgaver

2014

Bog

Illustrator: Hans Ole Madsen

Vandkunsten, 1. udgave