Gå til indholdDen trofaste ven


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

451 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Blaylock har brændt sig for mange gange på Qhinn, og forsøger at trække sig. Men da en person fra Qhuinns fortid dukker op, sker der forandringer. Vil Qhuinn nogensinde blive i stand til at indrømme sine følelser for Blaylock?


Anmeldelser (1)


14. aug. 2018

Hvad er det der foregår mellem Blaylock og Qhuinn? Hvorfor er deres gensidige tiltrækning så intens? Her kommer del 16 og 17 i den erotiske vampyrserie "The black dagger brotherhood" for voksne.

Vampyrhannerne Blaylock og Qhuinn har svært ved at kæmpe imod deres gensidige tiltrækning. De brænder sig til stadighed på Qhuinns manglende evne til at håndtere følelser. Qhuinn har gjort Layla gravid, men hun kæmper en smertefuld kamp for at beholde barnet. Måske er der uventet hjælp på vej, når det ser mørkest ud? Imens er Bastardernes Forbund stadig ude efter den regerende vampyr-konge Wrath, og der udkæmpes hårde kampe. I serien er senest udkommet Lykkens tinde


Vampyrhannerne Blaylock og Qhuinn har svært ved at kæmpe imod deres gensidige tiltrækning. De brænder sig til stadighed på Qhuinns manglende evne til at håndtere følelser. Qhuinn har gjort Layla gravid, men hun kæmper en smertefuld kamp for at beholde barnet. Måske er der uventet hjælp på vej, når det ser mørkest ud? Imens er Bastardernes Forbund stadig ude efter den regerende vampyr-konge Wrath, og der udkæmpes hårde kampe. I serien er senest udkommet Lykkens tinde.

Her kommer endnu et par murstensromaner i en serie, der tilsyneladende kan blive ved og ved. Siderne fyldes af voldsomme kampe mellem broderskabets vampyrer og deres modstandere, tilføjet rigeligt med brutal og dyrisk sex, både mellem hetero- og homoseksuelle vampyrer. Persongalleriet er stort, og tidligere binds hovedpersoner skiftes til at være bipersoner i andre bind. En serie der på den ene side leverer varen, men samtidig kan manglen på fornyelse være lidt "dræbende".

Kan sammenlignes Lara Adrians "Midnight breed" serie, og Anne Rices "Vampyrkrøniken". Kan også kaldes en hardcore "Twilight" pendant.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2018

Bog

2018

Ebog

2018