Gå til indholdDen nye jarl


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

445 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Da Devon Ravenel pludseligt arver titlen som jarl og det medfølgende gods, står han overfor den unge enke, der viser sig at være helt uimodståelig - og naturligvis ikke vil vide af ham og hans arrogante natur


Anmeldelser (1)


13. feb. 2018

Da Devon Ravenel pludseligt arver titlen som jarl og det medfølgende gods, står han overfor den unge enke, der viser sig at være helt uimodståelig. Lisa Kleypas er tilbage med en ny skøn roman om kærlighed og lidenskab i 1800-tallets England. For fans af genren.

Devon Ravenel arver sin fætters misvedligeholdte gældstyngede gods og titlen som jarl, samt ansvaret for fætterens unge enke og tre søstre - forpligtelser, han absolut kunne have været foruden. Enken Kathleen, Lady Trenear, viser sig at være et smukt og viljestærkt væsen, der kan matche hans eget vid, og snart må den evige skørtejæger indse, han er forelsket. Kathleen derimod er langt fra imponeret - i hvert fald indtil hun lærer ham bedre at kende og ser en anden side af Ravenel-slægten. 1. bd. i ny romantisk trilogi "Ravenel-serien".

Flot historisk kærlighedsroman med et pirrende men blidt erotisk underplot. Historien er ligetil og uden de helt store overraskelser, men underholdningsværdien er i top og skrivestilen lige i øjet. Vi får med ganske få undtagelser historien skiftevist gennem Devons og Kathleens øjne, og det er svært ikke at falde for de to og den kemi, der blusser mellem dem.

Den historiske del kan minde om Belgravia


med adelens mange regler og korrekte måder at gebærde sig på og problemerne med godset. Ser man på erotikken er resten af Kleypas' bøger oplagte med den samme blide tone, fremfor SM-miljøet der har domineret siden Fifty ShadesDen historiske del kan minde om Belgravia med adelens mange regler og korrekte måder at gebærde sig på og problemerne med godset. Ser man på erotikken er resten af Kleypas' bøger oplagte med den samme blide tone, fremfor SM-miljøet der har domineret siden Fifty Shades.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2018

Bog

2018

Ebog

2018