Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn

Den lille bog om -


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

69 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Molly Mørch(forfatter)

Sara Koppel(kunstner)

Pernille Arvedsen(redaktør)
Målgruppe

til børn, til voksne


Beskrivelse


Er du kvinde, og ønsker du at vide mere om dit underliv - og måske endda forbedre dit forhold til det? Så er der god hjælp at hente i denne lille guide


Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2020

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 27. aug. 2020

Er du kvinde, og ønsker du at vide mere om dit underliv - og måske endda forbedre dit forhold til det? Så er der god hjælp at hente i denne lille guide.

Bogens forfatter er somatisk terapeut med speciale i praktisk sexologi og traumer. I denne lille bog (16x16 cm) indvier hun læseren i de kvindelige kønsorganers anatomi og fysiologi med mere. Her kan du læse om alt fra behåring til kønslæber og orgasmer, ligesom du kan finde gode råd om, hvordan du bedst passer på dig selv dernede. Bogen søger desuden at aflive en række myter og gøre op med det forældede, skamprægede syn, som mange kvinder måske stadig har til deres egen seksualitet. Efter indholdsfortegnelse og en kort introduktion følger bogens kapitler. Bogen er med farveillustrationer af Sara Koppel.

Velskrevet og lettilgængelig bog, der fremstår visuelt indbydende, om end illustrationerne måske kan opleves som overmåde eksplicitte for nogen læsere. Sproget er frisk og nutidigt, og forfatteren leverer sine pointer med både vid og humor. Bogen er veldisponeret, og den overskuelige opbygning gør, at den kan læses både i sin helhed eller bruges som opslagsbog.

I Glæden med skedenKvinde kend din krop


kan du læse uddybende om emnet, og i håndbogen Kvinde kend din krop kan kvinder i alle aldre finde viden om kvindekroppen, dens funktioner og reaktionerI Glæden med skeden kan du læse uddybende om emnet, og i håndbogen kan kvinder i alle aldre finde viden om kvindekroppen, dens funktioner og reaktioner.


Litteratursiden.dk [online]

d. 22. sep. 2020

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 22. sep. 2020


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 29. sep. 2020

af

af

Christine Reinwald

d. 29. sep. 2020


Politiken

d. 15. okt. 2020

af

af

Felix Rothstein

d. 15. okt. 2020


Weekendavisen

d. 9. okt. 2020

af

af

Amalie Schroll Munk

d. 9. okt. 2020


Standart

Årg. 35 nr. 1 (2021)

af

af

Nanna Taudahl Kjær

Årg. 35 nr. 1 (2021)Informationer og udgaver

2020

Bog

Molly Mørch

Cobolt