Bøger / faglitteratur / kogebøger

Den letteste vej til proteinkuren : 200 opskrifter med ekstra protein, der mætter og kickstarter forbrændingen


Beskrivelse


Opskrifter til 1 person udarbejdet så man ved indtagelse af de tre hovedmåltider og et mellemmåltid, kun får ca. 1200 kalorier om dagen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2015

af

af

Katja Larsen

d. 27. apr. 2015

En lille bog bestående af 200 opskrifter med ekstra protein. Til alle der ønsker at tabe sig og blot ønsker simple opskrifter som kan følges med vægttab til følge.

Gitte Heidi Rasmussen er ernærings- og husholdningsøkonom samt slankeekspert på ugebladet "Søndag". Dette er endnu en bog i serien "Den letteste vej til.." som hun er forfatter på. Bogen består af 200 opskrifter med ekstra protein til at kickstarte vægttabet. Der er opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Opskrifterne er til 1 person og udarbejdet så man ved indtagelse af de tre hovedmåltider og et mellemmåltid, kun får ca. 1200 kalorier om dagen. Bagerst er der kalorie- og proteintabeller samt er register.

En ret kedeligt udseende bog uden fotos af opskrifterne eller råd til at gøre kuren nemmere at følge. Men opskrifterne er nemme, og dette tiltaler også mange.

Der er efterhånden udkommet en del slankebøger i denne serie, som alle omhandler en forskellig kur. Af andre bøger om proteinkure kan nævnes den populære Dukan diæten som inspirerer mere.