Bøger / faglitteratur til børn / kogebøger

Den klamme kogebog


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
64 sider: ill. i farver
Udgivet
2018
Ophav
Genre og form
kogebøger, opskrifter
Målgruppe

For 7-13-årige


Beskrivelse


Kogebog med ækle opskrifter. Lær fx at lave geléorme, bagt menneskehånd, lækre maddikebrownies og tarme i svøb. Med serveringsforslag til den klamme fest.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. aug. 2018

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 27. aug. 2018

Her er kogebogen til de modige børn, der vil imponere venner og familie med en rigtig klam middag. Bogen henvender sig til børn fra ca. 7 år, som med lidt voksenhjælp sagtens kan fremstille de lækreste ulækre retter.

Her får du opskrifter på geléorme, kattebæ, bagt menneskehånd og mange andre virkelig klamme ting. Opskrifterne er illustreret med fotos. Udover opskrifterne finder du eksempler på virkelighedens ulækre delikatesser. Vidste du fx at i Vietnam er ristede rotter en delikatesse, eller at de i Indien spiser ost fyldt med maddiker? Bogen slutter med tips og tricks til at arrangere den klammeste fest samt en gennemgang af de mest basale køkkenregler.

Her er kvalmegaranti for alle kedelige voksne. Opskrifterne virker lige til at gå til og de fleste af ingredienserne findes i mange køkkener eller også er de lette at skaffe. De meget virkelighedstro farvefotos er med til understrege det ulækre udtryk i retterne. Her er inspiration at hente til de næste mange halloweenfester.

Hvis du er blevet bidt af at lave lækre ulækre retter, kan du med fordel også finde inspiration i Fætter Klams (u)lækre monsterkogebogHeksekogebogen eller HeksekogebogenHvis du er blevet bidt af at lave lækre ulækre retter, kan du med fordel også finde inspiration i Fætter Klams (u)lækre monsterkogebog eller .