Bøger / faglitteratur

Den indre healer : væk dine intuitive evner, og lær at rense din aura, dine chakraer og negativ energi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
212 sider
Udgivet
2018
Ophav

Beskrivelse


Forfatteren, som er intuitiv healer, guider læseren til at opdage og udvikle sine egne helbredende og åndelige evner, gennem historier fra hendes liv og en række øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. dec. 2017

af

af

Christina Andersen

d. 11. dec. 2017

Vi har alle evnen til at heale os selv. Healer og medie Anysia Marcell Kiel forklarer, hvordan energihealing fungerer, og hvordan vi kan udøve den. Til læsere med interesse for alternativ medicin.

I Den indre healer guider AMK læseren til at opdage og udvikle sine egne helbredende og åndelige evner gennem historier fra sin egen spirituelle vej og erfaringer med klienter. Hvert afsnit efterfølges af øvelser til at give slip på traumer og dårlige oplevelser, mærke og justere sine chakraer, afbalancere energien i kroppen, hvordan man helbreder sig selv og andre med energier, renser sin aura og gør sig fri af andres påvirkning. Forfatteren er Reiki-mester, men bruger til dels sin egen metode. Bogens udgangspunkt er, at sjæl og legeme er en helhed, hvor kroppens sygdomme er en form for manifestation af noget, der ikke fungerer i psyken/sjælen. Healing fokuserer på den bagvedliggende psykologiske smerte/ubalance, for hvis den ikke helbredes/fjernes, bliver kroppen ikke rask.

God blanding af øvelser og forfatterens personlige historie om at være medie og healer. Øvelserne kræver ikke andet end at læseren har tid og lyst og er åben overfor, at alt er energi.

Sjælens anatomiReiki - nøglen til livets kraft giver en sammenhængende alternativ teori for årsagerne til sygdommes opståen samt beskrivelse af metoder til helbredelse. Læsere der gerne vil vide mere om Reiki-healing, anbefales Reiki - nøglen til livets kraftSjælens anatomi giver en sammenhængende alternativ teori for årsagerne til sygdommes opståen samt beskrivelse af metoder til helbredelse. Læsere der gerne vil vide mere om Reiki-healing, anbefales .