Gå til indholdDen glemte virkelighed. Bind 1 : Klardrømme, mareridt og visioner : drømmenes typologi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

302 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


1. del af 4-bindsværket "Den glemte virkelighed" om drømme og drømmetydning. Henvender sig til spirituelt og åndeligt interesserede læsere, med interesse i drømme og drømmetydning


Anmeldelser (1)


12. okt. 2020

1. del af firebindsværket "Den glemte virkelighed" om drømme og drømmetydning. Henvender sig til spirituelt og åndeligt interesserede læsere med interesse i drømme og drømmetydning.

Dette er de første to bind af et planlagt firebindsværk om drømme, visioner og oplevelser af andre virkelighedsplaner. I 1. bind fokuseres der på de fire typer drømme, der knytter sig til REM-søvnen. Dette er almindelige drømme, klardrømme, mareridt og visioner. I 2. bind stilles skarpt på drømmefænomener i semisøvnen. Bøgerne indeholder illustrationer af bl.a. malerier og grafiske illustrationer. Joanna Marie Nielsen praktiserer som præstinde, og dette er hendes første udgivelse.

I disse to udgivelser tager forfatteren sin læser med på en spændende rejse gennem vores indre i et både nutidigt og historisk perspektiv, hvor disse to bind fokuserer på bl.a. drømme og sjælerejser. Bøgerne er grundigt gennemarbejdede og den omfattende litteraturliste, giver læseren mulighed for at selv at grave videre i emnerne. Interessant læsning for spirituelt interesserede mennesker.

Hvis man gerne vil læse mere om drømme og sjælerejser, kan man kaste sig over Dialog med dine drømme


Erindringer om sjælerejser


om at forstå sine drømme eller Erindringer om sjælerejser, hvor man kan læse mere om sjælerejserHvis man gerne vil læse mere om drømme og sjælerejser, kan man kaste sig over Dialog med dine drømme om at forstå sine drømme eller , hvor man kan læse mere om sjælerejserHvis man gerne vil læse mere om drømme og sjælerejser, kan man kaste sig over Dialog med dine drømme om at forstå sine drømme eller Erindringer om sjælerejser, hvor man kan læse mere om sjælerejser.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap


Informationer og udgaver

Bog (Bind 1)

2020