Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Den forsvundne søster


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

727 sider

Udgivet

2022

Ophav

Lucinda Riley(forfatter)

Ulla Lauridsen(oversætter)
Genre og formroman, slægtsromaner, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Pa Salt er død og søstrene forbereder en fælles sejlads for at mindes ham. Da familiens advokat afslører, at der muligvis findes endnu en søster, starter en jordomspændende eftersøgning i kapløb med tiden, mens en dyster familiehistorie trækker tråde fra New Zealand til Irland. For læsere af slægtshistorier og kærlighedsromaner


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj. 2021

af

af

Maria Sjøblom

d. 5. maj. 2021

Pa Salt er død og søstrene forbereder en fælles sejlads for at mindes ham. Da familiens advokat afslører, at der muligvis findes endnu en søster, starter en jordomspændende eftersøgning i kapløb med tiden, mens en dyster familiehistorie trækker tråde fra New Zealand til Irland. For læsere af slægtshistorier og kærlighedsromaner.

Mary-Kate skjuler sig i New Zealand, hvor hun har lagt definitivt afstand til sin opvækst i det dengang uroprægede Irland. Hendes elskede mand er død, deres 2 børn er nu voksne og nu vil hun ud og rejse. Men hun føler sig konstant forfulgt uanset hvilket land, hun lander i. Er det fortiden, der endelig indhenter hende eller er der noget helt andet på spil? Da hendes datter også bliver kontaktet af 2 mystiske kvinder, som spørger efter hendes meget specielle ring, ser hun ikke andre udveje end at vende tilbage til fødeøen Irland. Her venter en overraskende familiehistorie fyldt med splid og dybe hemmeligheder. Kan hun virkelig være i familie med kvinder fra hele verden?.

Lucinda Riley har opnået verdensomspændende succes med serien "De syv søstre". Dette 7. bind giver et medrivende indblik i den irske borgerkrig, imens sløret løftes en smule for Pa Salts hemmeligheder. Forfatteren har overraskende afsløret, at der udkommer et 8. bind i serien med titlen "Atlas - Historien om Pa Salt".

Nyd også den omfangsrige skotske slægtshistorie i Outlander. [bind 1]Den engelske kvinde af Diana GabaldonOutlander. bind 1 : Den engelske kvinde.Informationer og udgaver

2022

Bog

Lucinda Riley

Cicero, 3. udgave

2022

Bog

Lucinda Riley

Cicero, 2. udgave

2021

Bog

Lucinda Riley

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2021

Bog

Lucinda Riley

Cicero, 1. udgave

2021

Ebog

Lucinda Riley

Cicero, 1. e-bogsudgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Maria Stokholm

Cicero

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Maria Stokholm

Gyldendal