Gå til indholdDen der sår vind : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

481 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Krimi. Politibetjent Pia Kirchhoff og hendes chef Oliver von Bodenstein bliver sat til at efterforske en nattevagts pludselige død i vindmøllefirmaet WindPro. De bliver hurtigt blandet ind i familiestridigheder og ingen fortæller sandheden. Snart sker der flere mord


Anmeldelser (2)


30. maj. 2017

Fantastisk og spændende krimi med underholdningen i top og med et velskruet plot. For alle krimilæsere og især for dem som holder af "intelligente" krimier.

Dette er anden bog på dansk om politibetjent Pia Kirchhoff og hendes chef Oliver von Bodenstein. De bliver sat til at efterforske en nattevagts pludselige død i vindmøllefirmaet WindPro. Efterforskningen fører til flere mord i det lille samfund Taunus, hvor en mark til en værdi af tre millioner euro spiller en vigtig rolle. Den lille by rummer mange familiestridigheder, svig, bedrag og ingen er til at stole på. Snart er Von Bodensteins far også involveret i et mord og da Von Bodenstein forelsker sig i den mordmistænkte Annika, skaber det interne splittelser imellem ham og Kirchhoff, for er Annika til at stole på?.

Dette er en krimi som virkelig kan anbefales til alle krimielskere som holder af et intelligent sammenskruet plot, hvor hjernen kommer på arbejde samtidig med at underholdningen er helt i top. Jeg håber, at vi får mange flere krimier at læse fra den tyske krimiforfatter Nele Neuhaus, for hun forstår virkelig at holde læseren fængslet til sidste side.

Hvis man holder af "intelligente" krimier, så kan Sissel-Jo Gazans bøger anbefales. Hendes første var Dinosaurens fjer


og her er videnskab og biologi omdrejningspunktetHvis man holder af "intelligente" krimier, så kan Sissel-Jo Gazans bøger anbefales. Hendes første var Dinosaurens fjer og her er videnskab og biologi omdrejningspunktet.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Mendel

Litteratursiden.dk [online]

Af

Rikke Bødker

2017-06-28


Informationer og udgaver

Bog

2019

Bog

2017

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2017

Ebog

2017