Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Den der banker på


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

403 sider

Udgivet

2020

Ophav

Kristina Ohlsson(forfatter)

Lilian Kingo(oversætter)
Genre og formroman, krimi
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Krimi. Martin Benners gode ven Henry dør, og Martin skal overtage Henrys andel i en antikvitetsbutik i New York. Samtidig køber Martins veninde Lucy et skakspil, hvilket sætter gang i en lavine af begivenheder


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. dec. 2019

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 11. dec. 2019

Martin Benners gode ven Henry dør, og Martin skal overtage Henrys andel i en antikvitetsbutik i New York. Samtidig køber Martins veninde Lucy et skakspil, hvilket sætter gang i en lavine af begivenheder. For læsere af spændingsromaner.

Martin Benners gode ven Henry dør. Benner arver en halvdel i en antikvitetsbutik i New York, som Henry ejede med sin kone Magda. Samtidig køber Benners veninde Lucy et skakspil i en anden antikvitetsbutik i New York, og så begynder begivenhederne at tage fart. Var Henry i virkeligheden den, Benner troede han var, hvad er det for et skakspil Lucy har købt og hvordan hænger de to sager sammen? "Den der banker på" er tredje bog i serien "En Martin Benner-krimi".

Velskrevet spændingsroman i fint tempo, men uden alt for meget vold og ramasjang. Det er historien og opklaringen, der bærer fortællingen.

Ohlsson har også skrevet krimiserien om Fredrika Bergman, hvor seneste bog er SyndfloderDødens cirkel


. Derudover har Chris Tvedt skrevet en krimiserie, hvor det også er en advokat i hovedrollen, forsvarsadvokaten Mikael Brenne. Den er indtil videre på to bind og starter med Dødens cirkelOhlsson har også skrevet krimiserien om Fredrika Bergman, hvor seneste bog er Syndfloder. Derudover har Chris Tvedt skrevet en krimiserie, hvor det også er en advokat i hovedrollen, forsvarsadvokaten Mikael Brenne. Den er indtil videre på to bind og starter med .


litteratursiden.dk

d. 20. jan. 2020

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 20. jan. 2020

Spændende og hæsblæsende puslespilskrimi, hvor den sofistikerede og kontroversielle advokat Martin Benner havner i en spektakulær sag. I denne spændende puslespilskrimi kommer advokat Martin Benner på...


Jyllands-posten

d. 12. feb. 2020

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 12. feb. 2020Informationer og udgaver

2020

Bog

Kristina Ohlsson

Modtryk, 1. udgave

2020

Ebog

Kristina Ohlsson

Modtryk, 2. udgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Ralph Ekstrand

Nota

2020

Lydbog (net)

indlæser: Thomas Gulstad

Modtryk

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Thomas Gulstad

Modtryk,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2021

Punktskrift

Kristina Ohlsson

Nota