Gå til indholdDen dag, der forandrede alt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

344 sider

Udgivet

2017

genre/form

romanOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Holly og Alex finder hinanden igen i London og deres gamle venskab genopstår - men er der mon flere følelser på spil?


Anmeldelser (1)


26. sep. 2017

Skøn kærlighedshistorie, der understreger at der altid er to sider af samme sag - og at dårlig kommunikation er roden til alt ondt. Til chick lit og kærligheds fans.

Holly og Alex var bedste venner som børn, men gled fra hinanden da Holly tog på universitet, og Alex blev tilbage i den lille by. 11 år senere får Alex job i London - selv samme by som Holly bor i. Hun er i skjul kæreste med sin chef, men er mere end glad for at få sin gamle bedste ven tilbage. Historien skifter mellem Holly og Alex (skiftevis skrevet af de to forfattere), som vi følger i deres tidligere liv som venner og som deres forhold skrider frem nu. Men vil en af dem begå den samme fejl som sidst og blive forelsket? Hvis bare de dog kunne læse hinandens tanker.

En bittersød kærlighedshistorie om to venner, der gang på gang misforstår situationen trods deres følelser for hinanden. Bogen opsummeres smukt af dens originale engelske titel: The best thing that never happened to me. Det er en historie, der i høj grad opfordrer læseren til at gribe dagen, få sagt tingene lige ud og ikke lade en chance gå tabt. Velskrevet og fængende roman. Perfekt til chick lit læseren der savner noget mindre komisk og mere seriøst.

Andre oplagte moderne chick lit forfattere at kaste sig over er Mhairi McFarlane, Lindsey Kelk og Katy Colins.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017