Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Den ægte vare


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

374 sider

Udgivet

2020

Ophav

Erin Watt(forfatter)

Astrid Heise-Fjeldgren(oversætter)
Genre og formroman, romaner, young adult, kærlighedsromaner
Målgruppe

til børn, til voksne

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Oakley Ford er en verdensberømt popsanger og en notorisk ballademager. Pladeselskabet iværksætter en plan for at redde hans image og det indbefatter en falsk kæreste. 17-årige Vaughn er en helt almindelig pige, som har desperat brug for pengene. Young adult fyldt med stjerneliv og romantik for både unge og voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. nov. 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 30. nov. 2020

Oakley Ford er en verdensberømt popsanger og en notorisk ballademager. Pladeselskabet iværksætter en plan for at redde hans image og det indbefatter en falsk kæreste. 17-årige Vaughn er en helt almindelig pige, som har desperat brug for pengene. Young adult fyldt med stjerneliv og romantik for både unge og voksne.

Vaughn Bennet holder pause fra studierne for at tjene penge til familien, som består af hendes storesøster og 2 yngre brødre. Deres forældre er døde i en trafikulykke og nu skal der tjenes penge for at klare lillebrødrenes uddannelse. Vaughns storesøster arbejder som sekretær på et agentur i musikbranchen og derfor bliver Vaughn spottet som potentiel falsk kæreste til popstjernen Oakley Ford. Vaughn er den perfekte, "helt almindelige pige" og det bliver betalt virkeligt godt. Så skidt med at Oakley er en opblæst nar og at Vaughn allerede har en kæreste. Vaughn og Oakley skal jo ikke falde for hinanden i virkeligheden, vel?.

Skøn underholdning for enhver, der nogensinde har drømt om det vilde stjerneliv og om at blive kæreste med en kendt sanger. Her kommer rigtigt mange nuancer på både musikbranchen og de lyserøde pige-drømme. Erin Watt formår at skabe dybde i hovedpersonerne liv på trods af de mange klicheer, hvilket også gjorde sig gældende, da hun skrev Papirprinsessen.

Læs også Kristen Callihans I rampelyset.Informationer og udgaver

2020

Bog

Erin Watt

Flamingo, 1. udgave

2020

Ebog

Erin Watt

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Mathilde Eusebius

Flamingo

2021

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Mathilde Eusebius

Flamingo