Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

De ugudelige


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

347 sider

Udgivet

2018

Ophav

Linda Castillo(forfatter)
Genre og formroman, krimi
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. sep. 2017

af

af

Lone Krøgh

d. 19. sep. 2017

Ottende del i den udmærkede serie med amishkrimier. Den kan læses uafhængigt af de foregående bind, og både nye og gamle læsere er sikret en god og lidt anderledes krimi.

Med sin baggrund inden for amish bliver politiinspektør Kate Burkholder fra Ohio tilkaldt, da politiet i staten New York en vinter finder liget af en ung amishpige, og alle i det isolerede amishsamfund lukker sig om hinanden. Hun går undercover, og under dække af at være amish flytter hun ind i det lille samfund for at finde ud af, hvad der foregår. Under den stille overflade sker der uhyrligheder, som nogle ganske vist har en mistanke om, men som ingen kan få sig til at tro på. Det er med livet som indsats, at Kate bevæger sig ind mod centrum af det onde.

Atter en rigtig god amishkrimi. Den er skrevet efter samme velfungerende læst som de øvrige bind i serien, hvor en uheldssvanger prolog straks sætter handlingen i gang. Rammen er sat af det særegne og stemningsfyldte amishunivers, og sproget flyder ubesværet. Plottet overbeviser og holder flyvehøjden. Som altid er den sammensatte og på en gang stærke og svage Kate Burkholder et interessant bekendtskab.

Linda Castillos amishkrimier er fortsat populære, og dette udmærkede ottende og selvstændige bind i serien bekræfter brandet. Stemningen er unik, og skønt helt anderledes end landsmanden Karin Slaughter krimier, kan de to forfattere alligevel sammenlignes.


litteratursiden.dk

d. 26. sep. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 26. sep. 2017

For Burkholder fans er ottende bind blandt de bedste. Plottet koncentrerer sig om hovedpersonen, der bliver tvunget til at genfinde sig selv og spole tiden tilbage. Kate Burkholder bliver bedt om at h...


Litteratursiden.dk [online]

d. 26. sep. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 26. sep. 2017Informationer og udgaver

2018

Bog

Linda Castillo

Hr. Ferdinand, 3. udgave

2017

Bog

Linda Castillo

Hr. Ferdinand, 1. udgave

2017

Ebog

Linda Castillo

Hr. Ferdinand, 1. E-bogs-udgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Susanne Storm

Nota

2017

Lydbog (net)

indlæser: Susanne Storm

Hr. Ferdinand

2017

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Susanne Storm

Hr. Ferdinand